fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Cauți idei de răsfăț pentru luna martie? Bianco Milano te invită să încerci delicii artizanale

Share

În centrul Clujului poți să-ți afli tihna în orice clipă din zi. La numărul 16, în Piața Unirii, găsești un loc care te invită la o bucurie servită în cupe cu gelato, cutiuțe cu biscuiți de casă sau macarons, pe farfurii cu prăjituri și în ambalaje cu ciocolată. este un Sweets’ Store care aduce pentru tine deserturi din gastronomia italiană și nu numai.

Te gândești cum să petreci primele zile de primăvară? De 1 martie, fie că ești într-o plimbare solitară în oraș, fie că te relaxezi alături de familie, înviorează-te cu un gelato fresh. Este o plăcere să-l mănânci, indiferent de sezon. 

Dacă ai senzația că gelato este un produs pentru vară, dă-i o șansă nouă, înaintea sezonului estival. Ai să-ți amintești cât este de savuros și vei realiza că alegând acest preparat, nu este nevoie să ții cont de vreme. În Bianco Milano găsești inclusiv opțiuni vegane, cu fructe.

De ce gelato și nu înghețată? Pentru că preparatul are mai puțină grăsime, mai mult lapte, iar crema este mai densă, nu aerată precum cea a înghețatei. În Bianco Milano gelato este servit proaspăt, fiind pregătit în fiecare zi. Ingredientele sunt premium – multe dintre ele aduse din Italia, iar fructele cumpărate de la producătorii clujeni.

În 8 martie, invită-ți partenera la o întâlnire și poart-o la braț către o surpriză dulce. Ea o să aleagă ce-i place cel mai mult – poate un mousse cu ciocolată veritabilă, un tiramisu clasic sau un tort cu morcovi și cremă de brânză. Dacă e o zi aglomerată și ai auzit-o cât e de încântată de macarons, cumpără din locație o cutie personalizată și dăruiește-i-o acasă.

O soluție pentru echipele care se arată sensibile față de colegele lor sunt pachetele cu prăjituri, ciocolata de casă și biscuiții artizanali. Iubitorii de ciocolată vor recunoaște în locație un produs de lux, Venchi, care are 141 de ani de tradiție. Bianco Milano este singurul distribuitor al acestei ciocolate în zona Transilvaniei.

Locația se evidențiază tocmai prin pasiunea pentru ingredientele de calitate înaltă. De exemplu, pentru prăjituri se folosește ciocolata Valrhona și frișca Elle & Vire – cunoscute la nivel global în industria cofetăriilor, fistic și alune din regiuni consacrate din Italia. 

își poftește vizitatorii la mese inclusiv pentru băuturi, pe lângă gelato și deserturi. Cuibărit în acest loc, vei putea sorbi o cafea de specialitate. Uneori, fericirea se află într-un răsfăț pe care ți-l permiți alături de cei dragi, cu discuții lejere, cafea și preparate dulci, în inima orașului.

Ultimele articole

Alte articole