fbpx
marți, iulie 16, 2024

Ce comandăm azi? De ce să alegi Cookera, noul concept de food delivery clujean care te ajută să mănânci diferit

Share

Poți transforma banalul prânz într-o adevărată experiență culinară? Ei bine, dacă în farfuria ta se vor regăsi preparate delicioase, realizate de un chef și ale căror ingrediente de cea mai bună calitate provin de la furnizori locali, rețeta unei nutriții sănătoase este completă.

Dacă te-ai plictisit să mănânci aceleași mâncăruri în fiecare zi și vrei să descoperi un univers culinar nou, cu preparate speciale gătite zi de zi, poți avea parte de o experiență demnă de un restaurant rafinat, chiar acolo unde îți desfășori activitatea. Încă de la prima ta comandă pe Cookera, vei avea la dispoziție un meniu bogat și surprinzător, cu opțiuni culinare disponibile în premieră pe piața clujeană de food delivery. 

Aici găsești cele mai interesante feluri de mâncare disponibile în același loc, pentru cele mai exigente gusturi. Cu o gamă variată de preparate, de la supe și ciorbe, până la antreuri, salate, sushi sau deserturi, meniul fiecărei zile este pus la punct de cei doi chefi clujeni, Kozocsa Istvan și Vincze Robert. Astfel, știi cine a gătit preparatele tale preferate și îi poți lăsa review-uri. Meniul disponibil pe site se schimbă în fiecare săptămână, iar fiecare zi are preparate dedicate. 

Poți alege din timp ce vrei să comanzi în zilele următoare sau poți să alegi un abonament săptămânal. Cu o singură comandă, plasată pentru următoarea săptămână, selectezi ce anume ai vrea să mănânci și ora la care să-ți fie livrat pachetul. Mai mult, Cookera îți răsplătește fidelitatea, așa că, dacă alegi să comanzi zilnic sau săptămânal vei primi un discount de 20% din valoarea preparatelor, sub forma unui credit disponibil în aplicație.

Dacă tu și colegii tăi de birou vreți să fiți siguri că vă puteți bucura împreună de un prânz gustos, puteți primi preparatele alese într-o singură livrare. Secțiunea Comandă de grup, de pe site-ul Cookera, îți permite să distribui linkul comenzii tale către întreaga echipă, pentru ca fiecare dintre cei alături de care lucrezi să-și poată adăuga felurile de mâncare preferate în coșul de cumpărături. Poți plasa comanda folosind site-ul web, numărul de telefon disponibil online sau aplicația Cookera, disponibilă în Google Play și în App Store.

Fiecare comandă plasată pe Cookera vine la pachet cu următoarele avantaje:

  • transparență: fiecare preparat disponibil este descris detaliat, de la ingrediente utilizate și valori nutriționale și chef-ul care ți l-a pregătit;
  • ambalaje de calitate: grija pentru tine se simte până și în rezistența ambalajelor reciclabile utilizate, care au sisteme de închidere ce oferă siguranța totală/ preparatelor comandate;
  • livrare sigură, fără intarziere: Poți stabili în ce interval orar dorești să primești preparatele, iar Cookera se ocupă ca întreaga echipă să aibă un prânz revigorant.

Deci, te-ai hotărât? Ce comandăm azi?

Folosește codul iloveclujcook20 și beneficiezi de 20% discount la prima comandă. Intră pe și vezi ce bunătăți au pregătit chefii! 

Ultimele articole

Alte articole