fbpx
luni, iulie 15, 2024

Ce evenimente muzicale te așteaptă în Martie la Samsara

Share

În fiecare an, luna martie marchează trecerea către primăvară, aducând cu ea o atmosferă plină de prospețime și bucurie. La Samsara, această tradiție a începutului de primăvară este întâmpinată cu entuziasm și dedicare prin evenimentele noastre muzicale. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a celebra împreună începutul unui nou sezon: 

1 Martie – Harp Evening cu Anca Jilovan 

Începeți luna primăverii într-un mod delicat și fermecător alături de sunetele armonioase ale harpei. Anca Jilovan va purta audiența într-o călătorie muzicală ce împletește eleganța și rafinamentul. Intrarea la eveniment este 20 lei, și veți fi întâmpinați nu doar cu acorduri pline de farmec, ci și cu o mică surpriză pentru doamnele care ne trec pragul – un pahar de prosecco din partea casei.  

Click aici pentru a vă rezerva online masa. 

8 Martie – Jazz Evening cu Jazz’n’Tonic 

Cu o prestație plină de pasiune și virtuozitate, Jazz’n’Tonic va oferi o seară memorabilă în onoarea femeilor. Intrarea la acest eveniment muzical este 30 lei. În această seară, fiecare doamnă va fi răsfățată cu un pahar de prosecco din partea casei, fie Prosecco Rose sau Lambrusco Rose, pentru a sublinia eleganța și frumusețea momentului.  

Pentru rezervări telefonice, vă rugăm să ne contactați la numărul 0799 073 073. 

Alăturați-vă nouă pentru două seri de neuitat pline de muzică, bucurie și surprize, în mijlocul atmosferei prietenoase și pline de căldură de la Samsara. Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile și evenimentele noastre, vă încurajăm să ne urmăriți pe rețelele sociale – Instagram, Facebook, TikTok

Ultimele articole

Alte articole