fbpx
luni, iulie 15, 2024

Ce să faci de 8 martie în Cluj-Napoca

Share

8 martie este una dintre zilele speciale din an în care sexul frumos are mereu prioritate. De aceea, vă propunem trei evenimente.

Pentru cele ce vor să se distreze de 8 martie alături de cele mai bune prietene, Semplice Gourmet le ispitește pe reprezentantele sexului frumos cu un meniu irezistibil și surprize dulci. Doamnele și domnișoarele pot alege o porție de paste sau un burger, o băutură (la alegere dintre apă, băuturi răcoritoare non-alcoolice, băuturi calde, bere) la 29 lei de persoană.

La acestea se adaugă un cadou dulce din partea casei. Cele dornice să petreacă 8 martie în oraș pot face rezervări la telefonul 0364.140.972. Oferta este valabilă doar în 8 martie, între 17.00 și 22.30.

În ce privește delicatesele culinare, puteți încerca un meniu rece – mușchi de porc cu sos ciuperci de pădure, pulp de rață confiată cu sos cimbru, cartofi aurii, piure de dovleac, salată de ardei copți – , unul cald, foarte variat – glasse cu dulceață de roșii și pulpă de rață confiată, roșii cherry cu mousse de brânză, ruladă cu mușchiuleț cu pandișpan și crustă, rulou din piept de pui cu bacon și fructe uscate, bucheuri cu salată de pui și ciuperci, canapees cu roastbeef și ouă de prepeliță, ruladă de caș cu șuncă și struguri, rulou de castravete cu brânză, vol au vent cu tartar de vinete.

Și ca răsfățul să fie pe măsură, în prețul unui meniu, 149 de lei de persoană, sunt incluse candy bar și drink bar. Cum locurile sunt limitate, rezervări se pot face la 0758.083.113.

Pentru cele care și-au găsit jumătatea, La Casa Delicatese&Restaurant a pregătit o seară romantică și meniuri speciale. Primul meniu, care costă 110 lei, cuprinde două platouri la alegere (platou de brânzeturi alese/platou de specialități italiene), două băuturi la alegere (apă, băuturi calde, băuturi răcoritoare non-alcoolice, bere) și două deserturi la alegere.

Al doilea meniu pentru doi, al cărui preț e de 90 de lei, conține două porții de paste la alegere (quattro formaggi, paste cu somon, paste cu pui și ciuperci), două băuturi la alegere (apă, băuturi calde, băuturi răcoritoare non-alcoolice, bere) și două deserturi la alegere. Oferta este valabilă între orele 17.00 și 23.00, iar rezervări se pot face la telefonul 0742.694.619.


La toate cele trei evenimente, rezervările se fac și pe Facebook.

Tu ce planuri ai de 8 martie?

Ultimele articole

Alte articole