fbpx
marți, decembrie 5, 2023

Ce să mănânci bun la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Share

Se simte, nu? Este, evident, mirosul cârnaților proaspeți, mireasma cozonacilor calzi, tocmai scoși din cuptor și… simțiți un miros îmbietor dinspre Piața Unirii? A început Târgul de Crăciun, iar La Casa s-a pus pe treabă cu preparate delicioase, numai bune de savurat la concerte sau pentru a avea energie la cumpărături.

Primele pe listă sunt pastele Trofie Carbonara. Paste? De Crăciun? Eh, da, normal. Preparatul nu doar că este gustos, ci și spectaculos. Prin modalitatea inedită de a fi realizate pastele, preparatul a devenit una dintre vedetele meniului La Casa. Pastele se fac într-o roată gigantică de parmezan, cu flăcări, cu oale întoarse și rotite spectaculos. Cel mai bine este să veniți la Târg să vedeți. Partea proastă a filmulețului de mai jos este că nu a surprins mirosul îmbietor al preparatului, dar vă poate ajuta să vă convingeți.

Bine, bine, dar cum ar fi Crăciunul fără niște cârnați? Nici nu vrem să ne gândim, nu? La Casa vine cu niște cârnați „upgradați”, umpluți cu cașcaval, așezați între două chifle proaspete în care se mai află sos cheddar, castraveți murați, ceapă marinată, ceapă verde, iar pe tot tabloul este ras cașcaval cheddar. Din belșug.

„Dar eu sunt vegan…”. Alo, alo, ce e cu supărarea asta?! Gata, frați vegani. Duse sunt vremurile în care mergeați la Târgul de Crăciun și tot ce puteați mânca erau cartofi prăjiți. Restaurantul La Casa a pregătit pentru pofticioșii vegani falafelul vegetarian. Îl puteți lua în varianta de falafel vegetarian în wrap (lipie, năut, tahina, sos de năut și susan, salată, pătrunjel, ceapă verde, roșii cherry, usturoi și mentă) și îl puteți completa cu cartofii prăjiți sau wedges, după preferințe.

„Pentru că tot timpul după o masă gustoasă parcă toată lumea vrea ceva dulce, avem o vitrină plină cu deserturi de sezon: piure de castane, cheesecake cu fructe de pădure, chec cu mere (de post), Crăciunel și Brăduțu’ lui Moșu’. Pentru pachet sau pentru cadou, avem turtă dulce cu scorțișoară. E noul produs de sezon care se găsește în toate locațiile La Casa alături de Crăciunel și Brăduțu’ lui Moșu’. Copiii sunt foarte încântați de aceste gustări și deserturi”, explică Ana-Maria Duță, marketing manager La Casa..

Și, nu, nu, nu trebuie făcut un credit de nevoi personale pentru a vă putea bucura de preparatele-vedetă de la restaurantul La Casa din Târgul de Crăciun. Prețurile sunt foarte accesibile: la deserturi, prețurile încep de la 5 lei, iar la mâncarea gătită variază între 5 și 18 lei. Vinul fierbinte sau ceaiurile calde nu lipsesc nici ele, evident.

spot_img
spot_img

Ultimele articole

Alte articole