fbpx
joi, februarie 22, 2024

Ce șanse are Simona Halep să se impună la Wimbledon. Reușește românca să repete succesul din 2019?

Share

Ultima parte a lunii iunie aduce cu sine startul unei noi ediții a celei mai populare competiții de tenis pe iarbă din lume. Turneul de la Wimbledon este, de altfel, și cel mai vechi din lume. Și în acest an, pe iarba de la Londra vor intra cei mai buni jucători de pe planetă, atât pe tabloul masculin, cât și pe cel feminin. În cazul băieților, competiția se anunță a fi foarte strânsă, iar favorit principal este sârbul Novak Djokovic.

La fete, poloneza Iga Swiatek este marea favorită a turneului, dar românca Simona Halep promite să ofere o revenire în forță. Halep se simte foarte bine pe acest tip de suprafață. În ciuda unor luni precedente nu tocmai reușite, Simona speră să se impună din nou acolo unde a mai câștigat un trofeu și în urmă cu trei ani. Iată ce șanse îi oferă bookmakerii româncei și care sunt atuurile acesteia! 

Simona Halep, cotă foarte bună pentru un succes la Wimbledon

Ajunsă la 30 de ani, sportiva româncă se îndreaptă către ultima parte a carierei sale, însă păstrează în continuare șanse la succese notabile. Halep a cucerit două trofee de Grand Slam în cariera sa profesionistă. Este vorba despre turneul de la Roland Garros, ediția 2018 și competiția de la Wimbledon, câștigată în 2019. 

În finala din 2019, Simona a reușit un succes istoric contra Serenei Williams. Românca a învins-o pe cea mai mare tenismenă a tuturor timpurilor cu un dublu 6-2 și a cucerit cel mai prestigios trofeu din lumea tenisului. Este și succesul care demonstrează că Halep are potențialul de a realiza lucruri remarcabile la Londra, iar parcursul din urmă cu trei ani îi poate servi drept inspirație și pentru această ediție.

Halep pornește doar cu a cincea șansă în competiție, însă totul ține de forma pe care o va etala românca odată cu startul competiției. Ea este cotată cu 13.00 la un succes final. Principala favorită este poloneza Iga Swiatek, cea care a reușit să câștige și trofeul de la Roland Garros. Aceasta este și lider mondial și are o cotă de 2.60 pentru victoria finală la Londra.

Deasupra Simonei Halep, în clasamentul șanselor, mai sunt și japoneza Naomi Osaka, care are cota 9.00, sportiva din SUA Coco Gauff, carre are cota 12.00 și britanica de origine română și chineză, Emma Răducanu. Un eventual succes al acesteia este cotat tot cu 12.00. Totuși, există temeri că accidentarea pe care a suferit-o Răducanu la Nottingham să fie una de lungă durată, iar sportiva ar putea rata participarea la Wimbledon.

Alege să fii conectat cu adevărat la prestațiile Simonei Halep de la Wimbledon și distrează-te și tu cu pariuri la tenis. Profită de cota excelentă pe care o are românca pentru încă un succes pe iarba londoneză și trăiește la maximum fiecare partidă! Nu uita, cotele pot suferi modificări atât înainte de startul competiției, cât și pe parcursul desfășurării fazelor întrecerii din Marea Britanie. 

Sursa foto: Pixabay.com

Ultimele articole

Alte articole