fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Cel mai bun SPA din România se află la Cluj-Napoca

Share

Anul 2023 a fost cel mai bun an pentru SunGarden Resort. Resortul de peste 30 de ha din Localitatea Baciu a inaugurat extinderea spa-ului cu noul modul tematic Garden Spa inspirat din celebrele spa-uri tiroleze si a reusit extinderea compelxului Spa & wellnes fiind momentan cel mai mare din Cluj Napoca, avand nu mai putin de 8 saune, 3 piscine interioare si una exterioara dotate cu zone de hidro masaj, doua bazine cu apa sarata si doua zone de relaxare atat in interioare si in exterior.

Probabil cele mai importante realizariale anului 2023 a fost castigarea a doua premii nationale – Best Spa resort oferit de in cadrul Galei Spa Romania si Best Green Location Oferit de Termalia.


Una din cele mai cautate terapii este terapia de grup este Aufguss, care se ornagizeaza in Noul modul de Garden spa si care atrage in fiecare weekend amatori , intr-o sauna finlandeza exterioara, tot aici este si o piscina cu panorama si o vatra de foc.

In 2023 Sun Garden Resort a depasit borna de 20 de milioane de lei cifra de afaceri si a reusit sa atraga pe terenul de golf turisti straini atat din Europa cat si din Israel, America si Noua Zeelanda.

Deasemenea in 2023 resortul si-a marit capacitatea cu un nou corp de cladire iar unitatile de cazare pe care le ofera acum Sungarden in Cladirea Eden sunt remodelate cu un design exclusivist, purtand amprenta designer-ului Cosmin Todor care a coordonat intregul proiect.

Anul 2024 se anunta un an plin de evenimente cu deschiderea unui nou restaurant a la carte de fine dining in Poiana Cerbului pe margina lacului Eden.

Ultimele articole

Alte articole