fbpx
miercuri, aprilie 24, 2024

Cel mai mare festival de bere artizanală va avea loc în acest weekend la Cluj

Share

Cei mai desăvârșiți creatori de bere artizanală se reunesc la Cluj pentru o nouă ediție Beer Crafters. Festivalul dedicat creatorilor de bere se întoarce pe Aleea Stadion de Joi până Duminică (30 iunie – 3 iulie).

Clujenii, și nu numai, sunt invitați să servească o porție de bună-dispoziție timp de 4 zile pline de delicii culinare și specialități de bere artizanală. Cu acest prilej, cei prezenți vor avea șansa de a cunoaște berari celebri care au făcut istorie pe scena națională și internaționale. Alături de cele peste 40 de etichete de bere, cei prezenți se vor putea bucura și de rețetele și deliciile culinare a 15 vendori specializați în preparate diverse. 

„Ne bucurăm că revenim în locația unde Beer Crafters a devenit cel mai vizitat festival de bere artizanala din România. Dupa două ediții pe care le-am organizat în pandemie putem să ne bucurăm de mirajul unui festival fără restricții.  Vizitatori vor putea alege din peste 40  etichete de bere și diverse preparate culinare” – Iancu Șerbănescu, organizator

Indiferent de vârstă, intrarea la Beer Crafters Festival este gratuită, însă ceea ce contează este să ai la tine cheful de distracție și o pofta de mâncare uriașă! Te așteptăm 4 zile cu beri pentru toate gusturile și ’’culorile’’. Printre etichetele confirmate din Romania se număra: Carol, Grivita, Gloria, Scorilo, Bere a la Cluj, Barlog, Csiki Sor, Clusa , din Cehia Primator și din Germania Paulaner și Nenea Iancu + multe altele.

Vă veți putea delecta papilele gustative cu specialități: românești, mexicane, wrap-uri, pizza, dulciuri și ca în fiecare ediție pe platoul Cluj Arena ve-ți găsi fructe de mare (raci, scoici, rapane). Atmosfera va fi întreținută de Dj precum: Dj Johnsy, Socol, Akos, și Dj Alex-rezident We love retro.

Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe: www.beercrafters.ro și https://www.facebook.com/BeerCrafters   

Ultimele articole

Alte articole