fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Celebrul bucătar Cezar Munteanu va realiza un eveniment gastronomic la Restaurantul Inizio

Share

O seară de excepție gastronomic, creat special pentru cei ce doresc să descopere o seară memorabilă de Best Fine Dining Experience la Restaurantul Inizio (Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr 120A).

Tasting Menu & Wine Pairing oferă combinația perfectă a gusturilor gândite de Chef Cezar, o invitație la o călătorie culinară cu asocierea de etichetă de la crame premium, selectate pentru această ocazie. Meniul special creat este: 

Amuse bouche: Cappuccino din busuioc cu spumă din lapte de capră & pudră de roșii 

Gustare rece: Torchon de foie gras, dulceață de citrice, crocant pain d’epices 

Pește: Pește undițar umplut cu file de anchois, spumă de mămăliga cu brânză de capră & sparanghel natur 

Fel de bază: Mușchi de vițel gătit domol în plante aromatice, jus de ciuperci și trufă neagră, pastârnac și morcovi noi, gătit în unt și stevia rebaudiana 

Desert: Mousse au chocolate. Crocant din nuci, sos de cafea și ciocolată 

La fiecare preparat este recomandat la degustare un pahar de vin, selectat special de Chef Cezar Munteanu, o selecție specială de la Crama Ricchi din Nordul Italiei, o realitate unică, simbolul vinurilor rafinate, sincere, purtând cu ele valorile, aromele, mirosurile unei pasiuni vechi de familie. Vinurile Ricchi exprimă esența teritoriului din regiunea Lombardia, pasiunea metodică zilnică, valoarea timpului: cel investit, și cel savurat, savurând rezultatul etichetelor de excepție.

Preț participare: 600 Ron/persoană

RSVP – 0744-313.946 

Ultimele articole

Alte articole