fbpx
miercuri, februarie 28, 2024

Centrul de recuperare medicală, Atletic Med, sărbătorește 4 ani de activitate

Share

Atletic Med și-a deschis pentru prima dată porțile în 2018, în Cluj-Napoca, anul acesta sărbătorind 4 ani de activitate. Bazele acestuia au fost puse de 2 specialiști cu experiență în kinetoterapie și fizioterapie, oferind astfel servicii complexe pentru recuperarea medicală.

Azi, la 4 ani de activitate, Atletic Med oferă o gamă variată de servicii, precum: kinetoterapie, fizioterapie, masaj, terapie manuală, taping și multe alte proceduri specifice, răspunzând nevoilor individuale ale celor care le trec pragul.

Principalul avantaj care-i diferențiază, e faptul că realizează pentru fiecare pacient în parte o evaluare completă, necesară pentru identificarea tuturor problemelor și găsirea celor mai bune soluții. În timpul evaluării are loc bilanțul musculo-articular, efectuat pentru toate articulațiile mari, testări specifice pentru fiecare afecțiune și observarea în statica și dinamica corpului. La final, se stabilesc obiectivele terapeutice și planul de tratament individualizat.

Atletic Med se adresează în mod special celor care au diferite patologii cronice și au nevoie de recuperare medicală, celor care practică sporturi și merg pentru întreținerea musculaturii și nu în ultimul rând, celor care simt nevoia unei relaxări sau vin pentru a preveni.

„Ne trec pragul zeci de oameni în fiecare zi. O parte din ei vin pentru recuperare după accidente, operații sau pentru probleme ce țin de afecțiuni locomotorii. Sunt pacienți care vin încă de la deschidere pentru diverse proceduri care se realizează în mod constant, cum ar fi masaj terapeutic, masaj sportiv sau masaj de relaxare. Echipa Atletic Med răspunde prompt oricărei provocări, și scopul nostru e ca la final de zi, să ținem lumea în mișcare.” ne spune Cătălin Prisăcariu, kinetoterapeut în cadrul clinicii Atletic Med.

„Momentul în care vedeam pacienții recuperați, plini de vitalitate, ne demonstrează de fiecare dată de impactul a ceea ce facem aici. Împreună reușim să îi redăm corpului sănătatea și să oferim soluții adaptate și potrivite, pe termen lung. Recuperarea celor ce ne trec pragul ne este misiunea și principalul obiectiv, iar fiecare reușită ne ambiționează și mai puternic. ” adaugă Liana Șerban, fiziokinetoterapeut Atletic Med. 

Specialiștii din cadrul centrului medical de recuperare dispun de cunoștințe și specializări în domenii precum: terapie miofascială, Bobath Concept, osteopatie sportivă, recuperare sportivă, dynamic tape, Trigger points, drenaj limfatic, masaj terapeutic, masaj pentru gravide, masaj relaxare și multe altele.

Odată cu aniversarea centrului medical de recuperare, Atletic Med oferă reduceri pentru cei care aleg perioada aceasta oricare dintre serviciile oferite, mai multe informații existând pe paginile lor de social media.

Clinica Atletic Med o găsiți pe strada Dr. Louis Pasteur nr 73, Et. 1, sau online pe atleticmed.ro gata mereu să pună lumea în mișcare și să ofere servicii complexe de înaltă calitate, personalizate pentru fiecare nevoie în parte. Orice obstacol este eliminat cu grijă și determinare, iar atenția la detaliile importante ce fac diferența nu lipsește de la nici o sesiune.

Atletic Med, alcătuit dintr-o echipă tânără și dinamică, vă așteaptă zilnic pentru a vă reda sănătatea, ca să vă puteți bucura zi de zi de corpul vostru și de experiențele unice pe care acesta vi le oferă. De la prima evaluare, la consult și mai apoi la alegerea serviciilor potrivite, specialiștii clinicii sunt pregătiți să găsească tehnica și tratamentul potrivit.

Ultimele articole

Alte articole