fbpx
marți, iunie 25, 2024

Charity wine tasting/degustare de vinuri in scop caritabil ”Around the World in 80 Wines”

Share

Lions Club Hope Cluj-Napoca, cei mai ”noi” Lei din oras au placerea sa va invite la primul ”episod” din seria de evenimente de strangere de fonduri in scop caritabil (de)numite ”Around the World in 80 Wines”. Sub motto-ul ”Wine for Hope”, tinerii lei si-au propus sa faca, alaturi de invitatii lor, ”Ocolul Pamantului in 80 de…vinuri”.

 

 

Ocolul incepe din Romania, de unde s-a nascut clubul Hope si continua, prin intermediul celor mai alese soiuri de vin, (pr)intr-o parte din tarile si regiunile unde Lions are onoarea sa serveasca nevoile si interesul comunitatii din care fac parte: Moldova, Ungaria, Italia, Spania, Franta, Grecia, Portugalia, Australia, Noua Zeelanda, etc.

”Se poate spune ca vom merge, cu gandul, sufletul si…paharul de licoare bahica pe urmele celei mai mari organizatii de servicii prin voluntariat din lume, pana la ”izvor”, astfel ca ultima ”parte” a acestui periplu savuros va fi in podgoriile din Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a nascut lionismul”, spune Sigina Luca, presedintele Lions Club Hope Cluj-Napoca.

 

Vinurile special alese pentru aceasta serie de evenimente vor fi motive de bucurie nu doar pentru cei ce le savureaza, ci mai ales pentru cei care se vor bucura de fondurile stranse datorita lor. Astfel, fiecare editie a ”Around the World in 80 Wines” va fi dedicata unei cauze umanitare, unui caz sau unui proiect social.

Prima cauza pentru care leii clujeni din Clubul Hope va cer ajutorul este una pentru care s-au mobilizat deja mai multe resurse, fiind vorba de un caz extrem de grav: cel al unei fetite de 10 ani care sufera de osteosarcom (cancer osos) cu metastaze pulmonare. Camelia Badiu are o sansa la viata daca se trateaza URGENT intr-o clinica din Italia. Costurile pentru familia ei sunt insa insuportabil de mari: 45.000 de euro, atat costa numai operatia de transplant osos la femur! Pana acum, s-au strans 33.000 de euro.

Chiar daca participati la evenimentul de astazi, dar vreti sa o ajutati pe Cami, va stam la dispozitie pentru detalii pe adresa de e-mail lionshopecluj@gmail.com, sau la numarul de telefon 0766277345.

 

Ultimele articole

Alte articole