fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Clubul de fotbal care transformă visele copiilor în realitate

Share

În luna mai a anului 2023, orizontul sportiv din comuna Baciu a fost marcat de o inițiativă remarcabilă: înființarea unui club de fotbal dedicat dezvoltării tinerești, sub conducerea a trei fondatori vizionari. Gorba Marian, în dubla sa calitate de președinte și antrenor, alături de Sarbu Iulia, secretar, și Gorba Ioan, cenzor și antrenor, au pus bazele unei platforme dedicate pasionaților de fotbal din rândul celor mai tineri.

Mai mult decât o școală de fotbal

Clubul își propune să ofere copiilor o experiență fotbalistică de neuitat, punând un accent deosebit nu doar pe perfecționarea abilităților tehnice, dar și pe cultivarea valorilor esențiale precum munca în echipă, fair-play-ul și dedicarea. Este un loc unde bucuria jocului și creșterea personală merg mână în mână, oferind tinerilor sportivi un mediu în care să se distreze, să învețe și să-și urmeze pasiunea pentru fotbal.

De la Modestie la Creștere Impresionantă

Cu un început modest, având inițial o echipă de doar cinci membri, clubul a cunoscut o evoluție rapidă. În prezent, se mândrește cu formarea a două grupe de vârstă, cuprinzând copii între 5 și 12 ani, care participă activ la competiții amicale. Aceste evenimente sunt concepute pentru a promova un spirit competitiv sănătos, bazat pe respect și integritate.

Un Cadru Educativ de Excepție

La baza succesului stau antrenorii dedicați și bine pregătiți, în frunte cu Gorba Marian, un fost sportiv de performanță cu o carieră îndelungată în fotbal. Experiența sa vastă, dobândită atât pe terenurile de joc, cât și în sălile de clasă ale Facultății de Educație Fizică și Sport din Cluj-Napoca, îi permite să ghideze tinerii sportivi cu măiestrie și pasiune.

Viitorul: O Viziune Expansivă

Deși în prezent clubul își desfășoară activitatea predominant în Baciu, există aspirații mari de extindere în alte zone ale Clujului. Această ambiție subliniază dorința fondatorilor de a împărtăși magia fotbalului cu un număr și mai mare de copii, oferindu-le oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu organizat, stimulativ și axat pe obiective clar definite.

Clubul de fotbal din Baciu nu este doar un simplu punct de întâlnire pentru tinerii sportivi; este un incubator de talente, un loc unde pasiunea pentru fotbal se împletește armonios cu formarea caracterului. Prin eforturile neîncetate ale fondatorilor și antrenorilor, clubul se transformă într-un far de inspirație și dedicare pentru comunitate, arătând că sportul poate fi un vehicul puternic pentru educație, creștere și succes.

Dacă îți dorești să afli mai multe informații despre școala de fotbal Pro Skills, poți suna la numărul de telefon 0757195187 sau poți accesa pagina de facebook.

Ultimele articole

Alte articole