Clujeni, in weekend transformam orasul!

1 min


Salut experimentalistule,

Vino cu noi în weekendul 27-28 septembrie în Parcul Central, la Grolsch Change the City Cluj. Aducem noi muzica bună și artiștii.

Pe 27 septembrie aveți întâlnire cu Alternosfera, OCS, Theory of Mind și Charlie Boy the Rabbit King. Pe 28 septembrie îi ascultăm pe CTC, Les Elephants Bizarres și Charlie Boy the Rabbit King.

Venim cu tot alaiul, inclusiv cu Popnetics, un tun care pictează pe containere din metal când deschizi sticla de Grolsch, așa că puneți mâna pe inspirație și veniți cu ea la fața locului. La final dezvăluim Muza Creativității orașului Cluj, gândită de street artiștii Irlo si Mr. Kero. Parcul Central, nu uitați, treceți în program.

KV Grolsch Change The City Cluj-3

Îl aducem pentru prima oară în România și pe Jelle de Graaf, artist olandez specializat în reciclare artistică și upcycling, care va sculpta în timpul evenimentului folosindu-se de materiale ieșite din uz, cărora le va da un nou rol estetic.

Platforma Change the City a avut drept punct de plecare întrebarea ‚cum ar fi?’, îndreptată către gigantul prin care ne petrecem timpul: orașul. Ne-am imaginat un oraș altfel, dar nu am vrut să o facem singuri. Creativitatea colectivă funcționează mai bine, așa că am lansat un concurs de proiecte. Mai multe despre ideea câștigătoare, ‚Aproape de Someș’, gândită de clujenii Laura Panait, Silviu Medeșan și Diana Galoș aflați de aici. Restul ideilor finaliste vă așteaptă în același loc.

De la idee la realitate nu ne-a mai rămas decât un pas. Dar vrem să-l facem alături de tine. Hai cu noi pe 27-28 septembrie, în Parcul Central! Fii parte din Grolsch Change the City Cluj!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Image
Photo or GIF

Send this to a friend