fbpx
marți, iunie 25, 2024

Clujenii care aleg bicicleta ca mijloc de transport vor fi premiați!

Share

Joi 20 Aprilie, proiectul Ride2Work redeschide sezonul de biciclit.

Între orele 7:45-10:00 dimineață, cei care aleg bicicleta ca mijloc de transport către locul de muncă vor fi întîmpinați cu un mic dejun sănătos, service rapid la biciclete și multe surprize la pitstopul din Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 15.

 

 

Organizatorilor li se va alătura și echipa msg systems România, care susține și încurajează sportul și un stil de viată sănătos.

Vă asteptăm cu mult entuziasm la primul pit-stop Ride2Work de anul acesta.

În 2016 în cadrul proiectului Ride2Work, a fost lansat un chestionar legat de mersul pe bicicletă. Astfel, conform studiului, procentul celor care merg cu bicicletă la serviciu, tot mai des, este în creștere, respectiv al celor care nu merg niciodată este în scădere.

93,8% dintre clujenii respondenți ai chestionarului, consideră că mersul pe bicicletă este o idee excelentă prin care îmbină utilul cu plăcutul. În 2017 echipă Ride2Work Cluj își propune ca, prin intermediul proiectului, acest procent să crească considerabil.

Inițiativa se adresează atât celor care merg frecvent cu bicicletă la job cât și celor care au optat pentru alte mijloace de transport. Mai multe detalii despre provocarea lansată de Ride2Work cât și despre concursurile și premiile oferite vor fi disponibile în curând pe pagina oficială a proiectului: Facebook.com/Ride2WorkCluj/.

 

Despre Ride2Work Cluj

Ideea Ride2Work Cluj a luat naștere din convingerea că bicicletă poate rezolva problema blocajelor în traficul rutier, la fel cum s-a întîmplat în multe alte orașe europene. Totul a început în toamna anului 2014 când Registrul de Biciclete și JCI Cluj și-au unit forțele în încercarea de a promova mersul pe bicicletă la locul de muncă.

Mai multe detalii despre studiul Ride2Work Cluj găsiti aici.

Ultimele articole

Alte articole