fbpx
miercuri, mai 22, 2024

Clujenii strang fonduri pentru proiectele comunitatii la cea de a sasea editie a Swimathon Cluj

Share

Fundaţia Comunitară Cluj anunţă cea de-a şasea  ediție a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strângere de fonduri, care face parte din platforma Swimathon de atragere de resurse pentru cauzele comunității.

Startul evenimentului se va da sâmbătă, 5 iulie, la Complexul de Natație “Universitas” al Universității “Babeș-Bolyai”, la ora 10.00, urmând să se încheie la 18.00.

La Swimathon vor fi înscrise proiecte din domenii diferite, cum ar fi educație de excelență și tineri, sănătate și terapii speciale, antreprenoriat, dezvoltare personală și integrare socială, mediu și ecologie. Aceste inițiative vor fi propuse de organizații și grupuri de inițiativă – unele dintre ele prezente “prin tradiție” la Swimathon Cluj – și vor fi reprezentate de înotători cu vârste și profiluri diverse. Clujenii au încă posibilitatea de a se înscrie ca înotători, dar şi ca susţinători pe platforma oficială Swimathon.

Afis general 2014

Evenimentul  este deschis publicului, iar donațiile pentru proiectele preferate se pot face direct  on-line, pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile și informații despre proiectele și înotătorii deja înscrişi :  www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro.

Acestea  pot fi efectuate de asemenea în timpul evenimentului, la masa organizatorilor, cît şi după, iar campania de strângere de fonduri va continua până la finalul lunii august.

În cele cinci ediții ale Swimathon-ului, Fundația Comunitară Cluj a strâns în total 450.000 de lei, de la 3.500 de susținători, pentru 57 de proiecte.

Ultimele articole

Alte articole