Clujenii sunt așteptați în Orășelul Brazilor în perioada 6-24 decembrie

1 min


Știm cu toții că cele mai frumoase amintiri din perioada Crăciunului sunt strâns legate de bradul de Crăciun și de împodobirea acestuia. El apropie toată familia când îl împodobim, ascunde cadourile de la Moșu’, ne ascultă colindele, e martor la povești și ne luminează la cinele alături de cei dragi.

Anul acesta clujenii sunt așteptați la târgul de brazi sau mai bine spus în Orășelul Brazilor în perioada 6-24 decembrie, în parcarea VIP de la Cluj Arena ca să își aleagă cel mai frumos brad de Crăciun. Cei care ajung în Orașelul Brazilor vor găsi cu siguranță bradul la care visează deoarece vor avea o muțime de brazi de unde să aleagă. 

Și pentru că alegerea bradului de Crăciun este un motiv de bucurie și poate să fie o ocazie foarte bună de a petrece timpul cu persoanele dragi, în Orașelul Brazilor  poți să găsești și food truck-uri cu mâncare gustoasă, vin fiert și decorațiuni frumoase de Crăciun, asta bineînțeles, ca să poți să îți faci și o poză de sezon.  

Brazi pe care poți să îi găsești în „Orășelul Brazilor” sunt crescuți în pepiniere speciale de către cei de la Eco Garden. 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Image
Photo or GIF

Send this to a friend