fbpx
luni, iunie 17, 2024

Clujul are Supernet™ 4G si o luna de internet gratuit

Share

Orașul se dezvoltă tot mai frumos în ultima perioada și mereu ne intrebăm de ce are nevoie orașul pentru a avea o calitate a vieții cât mai bună. Pistele de biciclete, parcurile, parcările, curățenia, serviciile locale sunt câteva dintre lucrurile la care ar trebui să lucrăm în perioada următoare astfel încât să ne faca viața mai ușoară și să ne petrecem mai mult timp în locurile din oraș.

Nu putem uita calitatea serviciilor de internet mobil care joaca un rol tot mai important pentru ca avem nevoie sa fim mereu conectati si sa ne bucuram de internet de mare viteza la job, in drum spre scoala, in autobuz, parcuri sau cand stam la coada 🙂

 

4g_vs_3g_sign

 

Aici avem o veste buna pentru ca Vodafone România lansează Supernet™4G+, care oferă utilizatorilor beneficii suplimentare și cea mai extinsă acoperire 4G+ din țară, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități. 

 

Ce inseamna Supernet™4G+ pentru utilizatori?

  • Viteze mai mari,
  • cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications,
  • acoperire mai bună în interior,
  • securitate sporită

 

Odată cu această lansare, Vodafone România anunță și Supernet™4G+ City în Cluj-Napoca și în Iași, care oferă acces la internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizați în aceste două orașe, în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016.

Spotul TV ilustrează un test extrem pentru Supernet™4G+, efectuat de pilotul de raliu Titi Aur, care a acceptat provocarea de a conduce cu viteză mare mașina sa de curse având geamurile complet acoperite și bazându-se numai pe imagini cu pista filmate de smartphone-uri instalate deasupra mașinii, transmise prin rețeaua Vodafone România și recepționate pe tablete montate pe parbiz, în interiorul mașinii.

 

Ultimele articole

Alte articole