fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Coachingul în cultura organizaţională – află mai multe la Conferinţa Internaţională de Coaching AGAPE Cluj 2019

Share

Anul 2019 a început în forţă pentru echipa AGAPE, cu lansarea oficială a site-ului Conferinţei Internaţionale de Coaching AGAPE, care va avea loc în Cluj Napoca, în data de 27 martie 2019, începând cu ora 08:30. Locul ales pentru această conferinţă adresată mediului de business este Grand Hotel Italia.

În cadrul Conferinţei Internaţionale de Coaching AGAPE Cluj 2019 vor fi abordate subiecte de leadership şi cum poate fi încorporat coaching-ul în cultura organizațională. Speakeri de talie mondială se reunesc pentru prima dată la Cluj cu scopul de a împărtăşi experienţa lor în coaching cu profesioniști din mediul de business, lideri, manageri şi alţi coach. Vezi programul conferinţei şi lista de speakeri aici.

AGAPE Cluj 2019 are ca temă principală călătoria profesională “from good to great”, dorind să deschidă noi oportunități de dezvoltare celor +350 de participanţi aşteptaţi la eveniment, prin prezentări relevante şi aplicabile, workshop-uri practice cu coach internaţionali şi networking cu cei mai buni profesioniști din industria coaching-ului. Limba oficială a evenimentului este engleza.

Conferinţa este la cea de-a doua ediţie în România, prima ediţie având loc la Iaşi în octombrie 2018. Pe termen lung, echipa din spatele Conferinţei AGAPE își propune să sporească gradul de conștientizare al artei, științei și practicii coaching-ului profesional, să contribuie la creșterea și vizibilitatea coaching-ului profesional în România și să contribuie dezvoltarea profesiei de coach în beneficiul afacerilor și societății din regiune.

Bilete au fost puse in vânzare şi sunt disponibile pe site-ul AGAPE Cluj 2019.

Ultimele articole

Alte articole