fbpx
luni, iunie 17, 2024

Codiax: Cel mai nou eveniment dedicat deep technology din Europa de Est

Share

Echipa din spatele Techsylvania, una dintre cele mai influente conferinţe din domeniul IT din Europa de Est organizează la Cluj-Napoca, în perioada 16 – 17 noiembrie și la Sibiu, în 18 noiembrie, un nou eveniment dedicat deep technology, Codiax.  Acesta va avea loc în complexul de birouri The Office din ClujNapoca şi la Hotel Ramada în Sibiu.

Prima ediţie se adresează developerilor şi se va axa pe subiectele momentului în lumea technologiei precum inteligenţa artificială, realitatea virtuală, tehnologii 3D, IoT, dar şi pe conceputul de smarty city şi smart home.  

 

PwC estimează o creștere cu 14% a economiei globale până în 2030 datorită inteligenței folosite în retail, servicii financiare și sănătate. Un impact la fel de puternic asupra economiei îl va avea și realitatea virtuală. Investițiile în domeniu vor crește până la $33,9 miliarde în 2022 și vor trece granițele entertainment-ului spre sectoare precum vânzări, marketing și testarea de produse.  

Cu o astfel de previziune pentru următorul deceniu principala misiune a Codiax este realizarea unui transfer de cunoştiinţe între speakerii evenimentului, lideri internaţionali din domeniul deep tech, şi cei 250 de participanţi pentru a înțelege mai bine viitorul. Conferinţa aduce în prim-plan nume importante din industria deep tech precum Dr. Alexey Ershov, Vice President at IBM Watson Internet of Things, Vlad Lata, CTO & Co-Founder at KONUX , Mario Alemi, Scientist at GetJenny, Newton Howard, Director of the MIT Synthetic Intelligence Lab & Professor at the University of Oxford si Dinu-Tudor Gruian, Head of Test Technologies within Central Electronic Plants at Continental Automotive Group.

Evenimentul este împărțit în trei zile, fiecare dintre ele axându-se pe transferul de cunoștințe în domeniul technologiei viitorului. Pe 16 noiembrie (Cluj-Napoca) agenda include o serie de workshop-uri tehnice, 17 noiembrie (Cluj-Napoca) debutează cu  conferință pe a cărei scenă vor urca liderii din domeniu, iar pe 18 noiembrie un eveniment “2 în 1” este organizat la Sibiu. Și aici, programul include atât workshop-uri, cât și o conferință.

Biletele Regular pentru eveniment sunt disponibile online – https://codiax.co/tickets/. Preţul este de €119 (Conferinţă – Ziua 2) sau €169 (Conferinţă & Workshop-uri – Ziua 1 & 2).  

Această ediție nu ar fi putut avea loc fără sprijinul partenerilor, care, prin susţinerea lor ajută la realizarea unui transfer de informaţii practice între speakeri şi participanţi.

.

Despre Codiax & Techsylvania

Codiax este cel mai nou eveniment al echipei care organizeaza Techsylvania, un eveniment destinat tuturor pasionaților din lumea IT, tehnologiei și a business-ului. Acesta a fost creat pentru prima dată în urmă cu patru ani de către Oana Petruș și Vlad Ciurca. Scopul acestui eveniment este de a deveni un liant între comunitățile locale și cele mai noi tehnologii și tendințe, dar și de a crea oportunități de networking cu cei mai influenți oameni din industria IT.  Numărul participanților la eveniment se mărește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 1,500 de participanți, dovedind astfel că este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din România și din Europa de Est.

Printre cei care au urcat pe scena Techsylvania de-a lungul celor patru ediţii se numără Felix Petersen, Managing Director Europe at Samsung NEXT, Tim Draper, Founder of DFJMark Shuttleworth, Founder of Ubuntu and Canonical, Andy Piper, Developer Advocate at Twitter, Andreas Ehn Co-Founder of Wrapp (Spotify’s First Employee & CTO), Chad Fowler, Divisional CTO at Microsoft.

 

Ce conține articolul

Ultimele articole

Alte articole