fbpx
sâmbătă, iulie 13, 2024

Conferință gratuită – „Profiluri emoționale în business și carieră”

Share

Zoltan Veres va susține o conferință gratuită pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, abilitatea secolului 21. Acesta va vorbi despre “Profiluri emoționale în business și carieră”, în 6 și 7 februarie, la The Office, în Cluj Napoca.

 Conferința va detalia ce înseamnă conceptul de Inteligență Emoțională (EQ) și cum se manifestă la nivelul celor patru profiluri emoționale pe care le întâlnim în mediul de lucru: angajat, freelancer, antreprenor și investitor. Zoltan Veres va prezenta caracteristicile acestora în amănunt și cum pot relaționa eficient, în ciuda diferențelor.

În ambele zile, vor avea loc două sesiuni ale conferinței, una în cursul dimineții, începând cu ora 10:00 și a doua, va fi de la ora 17:00.

Evenimentul se adresează celor în postura de angajat care întâmpină conflicte în relațiile colegiale sau nu reușesc să facă performanță la job, dar și celor care dețin o afacere, au probleme cu personalul sau cu a-și dezvolta afacerea.

Vor descoperi ce emoții le sabotează procesul decizional și cum pot schimba acest lucru în favoarea lor.

Înscrierea se face prin formular aici si necesita rezervarea locului din timp.

Conferința face parte din turneul național de evenimente cu tema Inteligenței Emoționale, care se desfășoară deja pentru al treilea an consecutiv.

“Sunt stări emoționale pe care le resimțim tot mai puternic și cel mai des în contexte de muncă. Viteza cu care lumea se schimbă, provoacă presiunea adaptării rapide, frustrare, anxietate și stres. Ca urmare a procesului crește nevoia umană de a putea gestiona emoțiile, ce ne pot sabota în diverse contexte. Soluția la această nevoie, este cultivarea inteligenței emoționale. “, spune Zoltan Veres.

Studiile din ultimii ani arată că:

•         “90% dintre performerii de top au o inteligență emoțională dezvoltată.” (Studiu TalentSmart)

•        “70% din motivele pentru care companiile își pierd clienții sunt legate de lipsa inteligenței emoționale și a celei sociale în comunicarea internă.” (The Forum Corporation on Manufacturing and Service Companies, 2002)

•        “Agentii de vanzari cu nivel ridicat al EQ genereaza venituri de 2 ori mai mari decat colegii lor.” (Studii efectuate de Hay Group si psihologul Richard Boyatzis)

Zoltan Veres, speaker, trainer si coach la Refleqt, este acreditat și certificat la nivel international de organizatia mondiala Six Seconds din Statele Unite. Are experiență de peste 10 ani în dezvoltarea EQ, care implică peste 2000 ore de personal coaching, peste 100 de conferințe live și multe traininguri în corporații.

 

Vă așteptăm cu drag la eveniment!

 

Mai multe informații despre noi puteți găsi aici:

Link eveniment: https://refleqt.ro/profiluriemotionale-cluj/

Site: http://refleqt.ro/

Pagina FB Zoltan Veres:   https://business.facebook.com/ZoltanVeresRefleqt/

Instagram: https://www.instagram.com/zoltanvereseq/

 

 

[zombify_post]

Ultimele articole

Alte articole