fbpx
duminică, mai 19, 2024

Consuma Arta alaturi de noi

Share

Pentru Create.Act.Enjoy a face teatru și film înseamnă mai mult decât o pasiune – e o dorinţă de a crea o punte de comunicare între Actor şi Spectator, de a sensibiliza publicul faţă de anumite probleme ale societăţii actuale.

În mai bine de doi ani de activitate ni s-a confirmat faptul că abordarea unor teme puternice şi de impact, diversitatea în formă şi exprimarea liberă sunt punctele-cheie ale unui schimb viu între artist şi spectatori.

Din acest motiv am decis să ne răsplătim publicul, întotdeauna prezent în viața noastră artistică, plin de energie pozitivă, sfaturi și păreri. Vă lansăm o invitație la un eveniment special, care reunește întreaga noastră dedicare în arta teatrului, filmului și a fotografiei.

În perioada 5 – 22 mai, vă oferim Consumă Artă – Microstagiune Create.Act.Enjoy – un convoi de spectacole de teatru, proiecții de film, ateliere creative, expoziții pe diferite teme și o serie de surprize! Evenimentul are ca motto sloganul „Consumă Artă!” și este un îndemn de a reduce consumerismul distructiv în favoarea unui apetit cultural. Suntem de părere că teatrul, filmul și fotografia din era contemporană sunt mai proaspete și mai pline de savoare ca oricând.

Astfel, vă învităm să urcați în caravana Create.Act.Enjoy și să luați parte la evenimentele lunii mai. Programul complet îl găsiți aici. 

Echipa Create.Act.Enjoy,

Diana Buluga, membru-fondator Create.Act.Enjoy și actriță a Teatrului Național Cluj-Napoca

Este pasionată de teatrul realist, dar și de studiul mișcării corpului, îmbogățindu-și permanent cunoștințele în diversele ateliere de mișcare naționale și internaționale.

Diana Buluga iubește pisicile, răsfoiește doar cărțile bune, călătorește ca un covor turcesc zburător și poartă hainele „așa cum se cuvine”.

Diana Buluga

 

 

Raluca Lupan, membru Create.Act.Enjoy

Este doctorandă a Facultății de Teatru și Televiziune, urmând numeroase workshop-uri și participând la festivaluri internaționale în scopul cercetării academice. De asemenea, este asistent universitar al aceleiași facultăți.

Raluca Lupan adoră culoarea verde. E hipnotizată de actorul Colin Firth și are un umor fin (dar, atenție, negru!).

Raluca Lupan

 

 

Mihail Onaca, membru Create.Act.Enjoy și colaborator al Teatrului Național Cluj-Napoca

Este interesat de teatrul realist, absurd și fizic. Totodată, este atras de zona teatrului-dans, participând frecvent la workshop-uri pe această temă.Printre pasiunile lui se numără scrisul și fotografia, obținând deja premii care îi certifică dedicarea și în acest domeniu.

Spirit viu și jucăuș, te poate binedispune până și în cea mai mohorâtă zi, cântându-ți o romanță sau povestindu-ți una din pățaniile lui, desprinsă parcă dintr-o poveste fantastică.

 Mihail Onaca

 

 

Alexandra Felseghi, membru Create.Act.Enjoy

Alexandra Felseghi este și doctorantă a Facultății de Teatru și Televiziune, fiind interesată de mijloacele de comunicare dintre actor şi spectator, în continuă căutare a unor modalităţi care să permită o legătură cât mai directă, intimă şi onestă între aceştia.

Alexandra Felseghi devorează cu nesaț literatura rusă, îi plac scenele sinistre din autobuz și e o Șeherezadă modernă când vine vorba de a povesti o întâmplare.

Alexandra Felseghi

 

 

Cristian Pascariu, membru-fondator Create.Act.Enjoy

Scurtmetrajele realizate de Cristian Pascariu au reprezentat România în peste 40 de festivaluri internaționale de film, printre care și cel mai important festival de film: Cannes Film Festival (Short Film Corner). Pe lângă regia de film, este pasionat de teatru și de integrarea părților vizuale în spectacole de teatru.

Este pasionat de bungee-jumping și parașutism, dar în același timp nu va refuza o seară liniștită la un film în cinematograf.

 Cristian Pascariu

 

 

Alin Barbir, membru Create.Act.Enjoy

Pasionat de fotografie, Alin Barbir își petrece mare parte din timp dezvoltându-și abilitățile în acest domeniu, fiind de multe ori premiat pentru munca lui. Este student în primul an al secției de Cinematografie, Fotografie și Media din cadrul Facultății de Teatru și Televiziune.

Filmele, cărțile și pisicile sunt câteva din pasiunile lui.

Alin Barbir

Contributor: Create.Act.Enjoy

Ce conține articolul

Ultimele articole

Alte articole