fbpx
vineri, iunie 14, 2024

CreativeMornings Cluj aniversează 2 ani de dimineți creative

Share

Pe 13 decembrie, CreativeMornings Cluj aniversează 2 ani de dimineți creative. Cluj-Napoca s-a alăturat familiei global CreativeMornings în decembrie 2017 și timp de 2 ani edițiile sale au fost receptate cu mare interes de către public, în fiecare lună adunând în jur de 100-160 de persoane din comunitatea creativă clujeană.

Printre invitații evenimentului se numără Irina Margareta Nistor, Tudor Giurgiu, Elizabeth Askren, Șerban Țigănaș, Andreea Roșca, Dorel Găină și mulți alții ale căror discursuri pot fi vizionate aici. Pornind de la deviza “Everyone is creative. Everyone is welcome.” (“Toată lumea este creativă. Toată lumea este binevenită.”) participarea la acest eveniment este liberă.

“Faptul că există această comunitate mi se pare extraordinar. Un loc în care oamenii vin pentru a se regăsi și unde se întâlnesc idei noi de neprețuit. ” (Andreea Roșca – speaker CreativeMornings Cluj noiembrie 2018)


“CreativeMornings îți oferă posibilitatea să-ți începi dimineața altfel! Să îți schimbi tabieturile dimineții și în special într-o zi de vineri. Să experimentezi… cum ți-ai putea lua energia mentală și emoțională, din o mică parte a comunității în care trăiești, pe lângă care treci în fiecare zi, dar cu care ai rareori șansa să interacționezi. Și e fascinant să vezi cum aceste conexiuni între oameni cresc și înfloresc în această comunitate.” (Mihaela Oltean, speaker CreativeMornings Cluj iulie 2018)

Tema ediției aniversare (aleasă de către capitolul din Montevideo, Uruguay) este “Silence“ (“Tăcere“) și va fi explorată împreună cu lingvistul și poetul american Jabari Holloway. Această ediția va fi în limba engleză.

Le mulțumim pentru susținere gazdei evenimentului, ClujHub și colaboratorilor: Greenery, ClujLife, Immasweetfit, LifeBox, Food Waste Combat, EBS radio, Cărțile pe Față și Banca Transilvania –
partener al ediției aniversare.

Detalii despre acest eveniment și despre ediția aniversară din 13 decembrie sunt disponibile pe website-ul https://creativemornings.com/cities/cj și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CreativeMorningsCluj.

CreativeMornings este un format de eveniment internațional pornit în 2008 în New York de către designerița Tina Roth-Eisenberg, care și-a dorit să reunească creativi din comunitatea locală, lunar, în jurul unui mic dejun copios, urmat de discuții originale. Evenimentul a devenit din ce în ce mai popular, astfel încât astăzi este prezent în 208 orașe din întreaga lume, care explorează lunar o temă globală.

Ultimele articole

Alte articole