fbpx
luni, iulie 15, 2024

Criptomoneda – noul participant la recenta ediție a festivalului Untold

Share

Pe măsură ce criptomoneda își continuă încercarea de a ajunge la stele, se deschid mai multe uși pentru deținătorii acesteia. Acum, participanții la petreceri pot cumpăra bilete la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică europene și pot asculta cei mai buni DJ din lume, inclusiv megastarul David Guetta, folosind criptomonede.

Organizatorii ediției UNTOLD 2021 s-au alăturat rețelei Elrond de unicorn blockchain pentru a introduce în continuare criptomoneda în industria divertismentului. Pasionații de muzică electronică au avut posibilitatea de a cumpăra bilete folosind simbolul EGLD, care alimentează rețeaua Elrond, fondată în Sibiu.

Aceasta a fost cu siguranță o premieră impresionantă pentru fanii criptomonedelor care doresc să utilizeze acest tip de plată atunci când se implică în activități distractive. Dar chiar și atunci când nu se pot face plăți directe cu moneda virtuală, persoanele iscusite demonstrează că există o modalitate de a ajunge la asta. Jucătorii de poker au descoperit că un website care permite plățile Netteler, îi va ajuta să folosească în cele din urmă criptomoneda. Pașii de urmat nu sunt dificili și, în principal, tot ceea ce ai nevoie înainte de orice, este un cont Netteler și un alt cont pe pagina unde vei juca sportul strategic.

Reprezentanții rețelei Elrond au fost prezenți într-un lounge special Elrond pe toată durata Untold, pentru a-și întâlni comunitatea de entuziaști cripto, dar și pe oricine altcineva, interesat să afle mai multe despre această lume. Compania a împărtășit informații despre evoluțiile interesante din ecosistemul Elrond, în timp ce începătorii cripto au avut ocazia să facă pașii inițiali în lumea criptografică, obținând primul lor portofel și adăugând cîteva criptomonede în el.

„Tehnologia blockchain promite mult pentru adunări mari de nativi digitali care s-au integrat rapid într-o economie hiperlocală. Anul acesta ne implicăm în achiziționarea de bilete EGLD și NFT-uri. Așteptăm cu nerăbdare să explorăm cazuri de utilizare suplimentare în edițiile următoare, cum ar fi o economie de festival care rulează pe jetoane non-fungibile emise de rețeaua Elrond”, a exprimat Beniamin Mincu, CEO la Elrond Network. Jetoanele nefungibile sau NFT-urile sunt active criptografice pe blockchain cu coduri de identificare și metadate unice care le disting unul de celălalt. Spre deosebire de criptomonede, acestea nu pot fi tranzacționate sau schimbate la echivalență. Acest lucru diferă de jetoanele fungibile, cum ar fi criptomonedele, care sunt identice între ele și, prin urmare, pot fi utilizate ca mediu pentru tranzacțiile comerciale.

UNTOLD este unul dintre festivalurile de muzică de senzație ale României, care a fost premiat cu „Cel mai bun festival major” la European Festival Awards, 2015.

În fiecare an, acesta adună 300.000 de fani de pe întregul continent și transformă orașul Cluj-Napoca în destinația perfectă de vacanță. Anul acesta, participanții nu numai că au putut achiziționa bilete folosind criptomonede, dar au avut și oportunitatea specială de a experimenta lumea NFT-urilor. Organizatorii au promis un „moment NFT” pe scena principală, care a fost învăluit în mister până la desfășurarea efectivă.

NFT-urile rezultate vor fi lansate pe piața Maiar NFT într-o perioadă ulterioară, moment în care participanții le vor putea ridica drept parte a colecției lor eterne și digitale de momente importante din viață.

Aplicația Mail este un portofel digital și o aplicație globală de plăți alimentată de tehnologia blockchain a Elrond. Rețeaua Elrond este o platformă blockchain extrem de scalabilă, rapidă și sigură, care își propune să creeze o nouă economie de internet.

Bogdan Rădulescu, șeful Parteneriatelor și Afacerilor Noi la Festivalul UNTOLD, a menționat că oamenii apreciază acum mai mult decât oricând experiențele digitale. S-a stabilit apriori că toate taxele de colaborare dintre festival și Elrond vor fi decontate în moneda nativă a companiei, numită EGLD, marcându-se astfel un moment definitoriu în utilizarea criptomonedelor pe post de instrument financiar relevant în industria de divertisment. Tot acesta a afirmat înainte de desfășurarea festivalului că întreaga echipă din spatele organizării a fost încântată de colaborarea cu această companie, realizând astfel un mix plăcut și benefic între live și digital. A oferi comunității oportunitatea de a trece prin experiența blockchain în cadrul festivalului e o adevărata reușită.

Ultimele articole

Alte articole