fbpx
miercuri, mai 22, 2024

Cum a fost ziua #1 la Untold: 50.000 de fani înfierbântați și Dillon Francis transferat la ”U” Cluj

Share

Pare că Untold este un festival atât de apreciat încât întregul univers se așază în jurul lui încă de la prima zi. Inclusiv căldura, care a venit toată încă de joi și a înfierbântat la maximum un public ce oricum ardea de nerăbdare să ajungă la Cluj-Napoca. După ce soarele s-a ascuns, artificiile, jocurile de lumini, laserele și bașii și-au intrat în drepturi, dând startul oficial pentru ediția a treia, deschisă de staruri precum MØ, Hardwell, Dannic, GTA sau, surpriza serii, Dillon Francis- cel mai nou transfer al lui ”U” Cluj.

Foto: Untold Festival

Soarele dogoritor nu a mai stat la rând să intre în festival și a acaparat întregul eveniment. Nimeni nu s-a supărat însă, iar căldura a fost alungată cu răcoritoare, multă bere și zbenguială masivă la toate scenele din festival, unde încă din prima zi au ajuns peste 50.000 de oameni. Brandurile din festival au făcut tot posibilul să ofere oamenilor modalități prin care căldura să nu îi doboare, astfel că zonele cu șezlonguri la umbră, hamace sau pulverizatoare de apă rece au fost cel puțin la fel de căutate ca și barurile sau restaurantele.

Apusul soarelui nu s-a tradus prin temperaturi mai blânde, însă asta a contat mai puțin în condițiile în care la Main Stage s-a marcat printr-un spectacol de artificii, lasere și lumini începutul unei noi povești fantastice marca Untold. Dannic a avertizat prietenește în conferința sa de presă că Untold este un competitor serios pentru Tomorrowland și imediat ce a intrat pe scenă și-a susținut teoria cu un show de excepție. MØ a adus la Cluj piese consacrate precum „Lean on” sau „Final Song”, iar show-ul nu s-a terminat decât în zorii zilei, GTA dar și alți artiștii de la alte scene din festival ținându-și publicul legat de ritmurile nebune.

Foto: Untold Festival

Poza zilei l-a avut ca protagonist pe Dillon Francis, care urcat pe scenă îmbrăcat într-un tricou al Universității Cluj. Un soi de cadou de promovare pentru „studenți”, care ar putea măcar spera la sezoane viitoare în care să aibă un public cel puțin la fel de entuziast cum a avut DJ-ul american prin intermediul celor peste 30.000 de oameni care au dansat joi pe muzica lui.

Distracția din a doua zi de festival începe la ora 17.00 la Main Stage unde, până dimineață vor urca Elle Exxe, Jasmine Thompson, Vama, Ellie Goulding, Lost Frenquecies, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike și Tujamo. Nu uitați însă de celelalte scene din festival, unde zeci de artiștii promit show-uri de senzație.

Ultimele articole

Alte articole