fbpx
marți, iulie 16, 2024

Cum arata o casa inteligenta in Cluj-Napoca? Descopera si experimenteaza

Share

V-ați gândit vreodată că o să puteți automatiza toate funcțiile electrice din casă? Cum ar fi să se lumineze automat calea până în gradină, noaptea când ieșiți cu câinele, fără să aprindeți și să stingeți întrerupătoare? Sau cum ar fi să se pornească automat muzica preferată dimineața, când vă treziți și să mergeți cu energie din plin la muncă? 

LifeEvolution_BannerFB_1200x628px_13_01_16-e1453717512742.png

 

Toate aceste scenarii și multe altele sunt disponibile într-o casă inteligentă. LifeEvolution vă oferă un sistem complet de automatizare al locuinței, prin care puteți controla sunetul, încălzirea, jaluzelele sau draperiile, lumina, sistemul de securitate și alte dispozitive electrice integrate, toate de la distanță prin intermediul unui dispozitiv mobil, care poate fi tableta, laptopul sau chiar smartphone-ul personal.

Într-o astfel de casă nu puteți decât să aveți parte de confort maxim, iar când vă aflați la birou, în vacanță sau oriunde altundeva dețineți controlul total asupra casei dumneavoastră și o știți în siguranță. Griji precum „oare am lăsat lumina aprinsă în baie” sau „oare cine îmi va uda plantele cât sunt în concediu” nu vor mai exista. 

Vă invităm să parcurgeți eBook-ul gratuit pe care vi-l pune la dispoziție LifeEvolution, unde sunt prezentați cei 6 pași prin care vă puteți transforma locuința într-o casă a viitorului, o casă inteligentă în care să vă bucurați de tot confortul. Descărcați eBook-ul gratuit – Cum să ai o casă inteligentă în 6 pași. 

 

 


Înainte de a lua o decizie puteți să testați toate funcțiile unui astfel de sistem de automatizare în singurul showroom de acest fel din Cluj-Napoca. O echipă dedicată  de specialiști vă stă la dispoziție cu răspunsuri pentru toate întrebările și vă ajută să configurați sistemul conform nevoilor dumneavoastră, pentru a face cea mai bună alegere. Showroom-ul este situat pe str. Plevnei la nr. 44. Showroom-ul este situat pe str. Plevnei la nr. 44, în Cluj-Napoca. Puteți face o programare aici.

Capture

Ultimele articole

Alte articole