fbpx
miercuri, aprilie 24, 2024

Cum poți să te programezi la orice oră la salon prin aplicația MERO

Share

Programul încărcat de peste zi ajunge să te împiedice să îți faci o simplă rezervare pentru diverse servicii de înfrumusețare. Dacă însă amâni la nesfârșit aceste programări din lipsă de timp, vei avea un aspect neîngrijit.

De acum, te poți programa la salon la orice oră prin intermediul unei aplicații. MERO, prima aplicație de programări online la saloane din România a apărut pentru ca tu să nu mai fii nevoit să suni la salon. 

Uneori este dificil să suni la salon în timpul programului, iar alteori găsești de la un moment la altul, câteva ore libere pentru a merge la salon. De aceea, MERO, a venit în întâmpinarea acestor probleme cu oportunitatea de a te programa oricând, la orice oră, la cei mai buni profesioniști din domeniul beauty.

Nu trebuie să îți mai faci griji că nu îți poți suna stilistul în timp util sau că îl vei deranja cu un mesaj peste programul lui. Intri pe aplicație, selectezi locația și serviciile de care ai nevoie, MERO îți prezintă profesioniștii din apropiere și disponibilitatea acestora, iar tu îți rezervi o programare. 

Acest tip de serviciu este excelent mai ales pentru momentele în care ți s-a anulat o întâlnire și ai un moment doar pentru tine. În loc să suni pe la toate saloanele pe care le cunoști ori să te duci la frizeria din colț, mai bine cauți pe aplicație profesionistul disponibil si te programezi simplu și rapid, fără bătăi de cap. 

Pentru că uneori este dificil să alegi un serviciu de înfrumusețare, fără a cunoaște personal profesionistul, trebuie să știi că pe MERO există deja 350.000 de recenzii verificate din partea clienților care folosesc deja aplicația. 

Nu trebuie să ai motive de îngrijorare deoarece vei afla tot ce ai nevoie de dinainte să ajungi la salon si vei putea alege unii dintre cei mai buni specialisti în domeniul beauty din România care lucrează la cele peste 1000 de saloane listate în aplicație.

Ultimele articole

Alte articole