fbpx
marți, iunie 25, 2024

Cum să te programezi de sărbători la salon fără bătăi de cap

Share

În preajma sărbătorilor, agendele celor care lucrează în domeniul înfrumusețării sunt pline ochi și uneori abia mai putem găsi un loc liber pentru a ne pregăti pentru cele mai speciale zile din an. Și pentru cei din saloane e o provocare să facă față solicitărilor. Dar aici intervine Stailer – un aliat care face din stabilirea programărilor o experiență simplă și fără bătăi de cap. Cu ajutorul platormei pot fi efectuate programări în peste 100 de saloane din Cluj.

Utilizatorii Stailer se pot programa în funcție de agenda lor și de proximitate, întrucât aplicația oferă acces la cele mai apropiate saloane. În plus, ei pot compara prețurile serviciilor oferite în unitățile partenere. În epoca digitalizării, aplicația vine să accelereze un trend pentru utilizatorii care doresc să acceseze servicii de încredere, cu un simplu click.

Cele mai solicitate servicii în această perioadă sunt cele de tuns, vopsit și procedurile cosmetice. Însă din ce în ce mai multe cliente se orientează și către proceduri de epilare definitivă și remodelare corporală, unde pot obține rezultate rapide și cu efecte de lungă durată. În luna decembrie, numărul programărilor se poate chiar dubla, arată statisticile de până acum.

“În ultimele 2 luni gradul de ocupare în saloanele partenere Stailer a variat între 75-85%, în functie de specificul salonului, în timp ce saloanele care nu și-au digitalizat activitatea prin programari online, au funcționat la sub 60% din capacitate. În luna Decembrie cererea pentru servicii de înfrumusețare va creste, însa suntem pregătiti să le oferim clientilor posibilitatea de a se programa online chiar și pe ultima sută de metri, deoarece gama de servicii este foarte variată la cele peste 100 de saloane partenere din Cluj”, spun cei de la Stailer.

Clienții care sunt în căutarea inspirației pentru un look nou se pot inspira chiar din munca celor mai pricepuți stiliști. Pe platforma Stailer ei vor găsi un catalog cu poze ale saloanelor partenere, pentru a vedea un portofoliul al clienților care le-au trecut pragul. Fie că optează pentru o tunsoare clasică sau o culoare îndrăzneață, rezultatul va fi exact cel pe care îl așteaptă. 

“Recent am lansat un catalog online cu rezultatele stiliștilor din fiecare oraș în care aplicația este disponibilă. De exemplu, clienții și clientele care doresc să caute inspirație pentru viitoarea frizură sau coafură, culoare a părului sau make-up, pot foarte ușor să navigheze prin sutele de imagini cu rezultate postate în catalogul online de stiliștii parteneri din Cluj-Napoca. Mai mult, printr-un singur click pe poza preferată, acestia își pot face o programare online foarte simplu si rapid”, explică reprezentanții platormei. 

Fie că ești client în căutarea celor mai pricepuți specialiști din beauty și a unor activități de răsfăț în prag de sărbători sau manager al unui salon, poți oricând vizita platforma Stailer pentru un strop de insprație și programări cu un simplu click.

Descoperă mai multe pe

Ultimele articole

Alte articole