fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024

Cum transformă un start-up din Cluj alimentația sănătoasă într-o experiență personalizată.

Share

Într-o lume în care timpul este o resursă din ce în ce mai prețioasă și alimentația echilibrată devine esențială pentru un stil de viață sănătos, ARI Delivery se poziționează ca un inovator de top în domeniul tehnologiei alimentare. 

Acest start-up din Cluj a dezvoltat un sistem unic care promite să transforme modul în care ne raportăm la mâncare, oferind o soluție personalizată de preparare a meniurilor pentru prânz și cină după nevoile alimentare și preferințele culinare ale consumatorilor. 

Prin colaborarea strânsă cu Nutriento și sub îndrumarea expertului nutriționist și doctor în medicină Timea Ghitea, ARI introduce pe piață un algoritm care ajustează oferta culinară la obiectivele nutriționale specifice ale fiecărui client: slăbire, menținere în greutate, creștere masă musculară sau îngrășare. 

Procesul începe cu crearea unui profil nutrițional detaliat, bazat pe răspunsurile utilizatorilor la un chestionar cuprinzător. Această abordare inedită permite platformei să recomande meniuri personalizate, adaptate obiectivelor, stilului de viață și preferințelor culinare ale fiecăruia.

„ARI nu este doar o platformă de comandă, ci un bucătar virtual care îți cunoaște gusturile și nevoile iar viziunea noastră este ca fiecare masă să fie nu doar un moment de plăcere, ci și o investiție în sănătatea personală. Prin tehnologia pe care o folosim, ajutăm practic consumatorii să gestioneze mai eficient timpul, să-și înțeleagă nevoile nutriționale și să le asigurăm o potrivire adecvată între aceste nevoi și preferințele lor culinare.” – afirmă Cătălin Briciu, co-fondator ARI Delivery.

Platforma se distinge prin capacitatea de a oferi peste 500 de opțiuni de meniuri, toate realizate fără alimente procesate, aditivi sau ingrediente complexe. În plus, fiecare preparat este gătit după rețetele unor chefi de renume mondial, asigurând astfel nu doar un profil nutrițional optim, ci și o experiență culinară de excepție.

Utilizatorii ARI pot comanda mâncarea preferată până la ora 10:00 pentru livrare în aceeași zi, între orele 11:00 și 13:00, în Cluj-Napoca, beneficiind de livrare gratuită la domiciliu sau la birou.

Această flexibilitate și comoditate fac din ARI o soluție ideală pentru cei care își doresc să mențină o alimentație sănătoasă, dar sunt presați de timp.

Cu un angajament ferm către sustenabilitate și personalizare, ARI Delivery redefinește viitorul alimentației sănătoase. Această platformă inovatoare deschide calea către o relație mai armonioasă și conștientă cu mâncarea, demonstrând că sănătatea și plăcerea culinară pot merge mână în mână.

Despre ARI Delivery:

ARI Delivery este un start-up din Cluj-Napoca dedicat revoluționării industriei de delivery prin tehnologie și personalizare. Cu un focus puternic pe nutriție și sustenabilitate, ARI oferă soluții inovatoare pentru o alimentație sănătoasă și accesibilă tuturor. 

Pentru mai multe informații, vizitați www.aridelivery.ro

Ultimele articole

Alte articole