fbpx
marți, iulie 16, 2024

De ce Bundesliga este unul dintre campionatele la care ar trebui să fii atent în acest sezon

Share

Campionatul Germaniei are o reputație destul de proastă pentru că ar fi competiția care este câștigată în fiecare an de Bayern Munchen și cam atât. Dar adevărul este foarte departe de acest stereotip. Ar trebui să uiți de aceste prejudecăți și să te uiți foarte atent la această competiție în acest sezon pentru că te pot aștepta niște povești foarte interesante, dincolo de un nou titlu al lui Bayern. 

Oricum bavarezii nu au avut parte de un început de sezon perfect, așa că cine știe ce s-ar mai putea întâmpla până la finalul stagiunii. Drept urmare, încearcă pariurile pe Bundesliga și fii atent și la celelalte povești din acest sezon pentru că se anunță o stagiune extrem de interesantă. 

Care sunt însă aceste arcuri narative pe care ar trebui să le urmărești pentru a avea parte de un sezon grozav? 

Citește în continuare pentru a afla:

  1. Adaptarea lui Sadio Mane la Bayern Munchen

Da, e vorba tot de Bayern aici, dar realitatea este că transferul lui Sadio Mane a cauzat destul de multă uimire printre fanii fotbalului. Tocmai de aceea va fi foarte interesant de urmărit cum se va adapta fostul atacant al lui Liverpool în Bavaria. Și mai ales într-un campionat destul de diferit față de cel englez. Mai mult decât atât, el trebuie să îl înlocuiască pe Robert Lewandowski, unul dintre cei mai mari atacanți din istoria fotbalului. Nu va fi deloc o misiune ușoară.

  1. Cât va mai reziste Union Berlin sus?

Union Berlin a impresionat pe toată lumea în acest start de sezon. Echipa care acum doi ani se afla în liga a doua germană este acum în vârful clasamentului. De altfel, Union s-a calificat pentru Europa în primul său sezon în Bundesliga, ceea ce este cu adevărat impresionant. Fanii rivalei locale Hertha trăiesc un adevărat coșmar, din păcate pentru ei. Union este o echipă gestionată foarte inteligent și tocmai de aceea va fi foarte greu pentru echipele care încearcă să se lupte cu acest club. Chiar dacă și-au pierdut atacantul (a mers la Nottingham Forest), Union rămâne unul dintre cluburile cele mai surprinzătoare ale stagiunii. 

  1. Cum se va descurca Marco Rose la RB Leipzig

RB Leipzig se afla într-o situație destul de disperată în acest start de sezon cu înfrângeri dureroase și constante. Astfel că antrenorul Domenico Tedesco a fost concediat de conducerea echipei iar în locul său a fost adus Marco Rose, cel care le-a pregătit anterior pe Borussia Monchengladbach și Borussia Dortmund, două cluburi mari din campionatul german. La Dortmund Rose nu a avut mare succes, însă circumstanțele au fost speciale și nu se poate spune clar cât a fost vina lui. Acum la Leipzig începutul lui pare să fie unul promițător, însă este vorba de acel șoc la echipă cauzat de sosirea unui antrenor nou sau este ceva mai mult la mijloc? Va reuși Marco Rose să-și salveze imaginea pătată la Dortmund fiind antrenor chiar în orașul său natal? Iată o poveste extraordinară.

Acestea sunt poveștile la care ar trebui să fii atent în acest sezon de Bundesliga.

sursa foto: unsplash.com

Ultimele articole

Alte articole