fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

De ce ești smart dacă pariezi online

Share

Începem să trăim un deja-vu, cu restaurantele și cafenelele care se închid din cauza pandemiei. Deocamdată, casele de pariuri de la colțul străzii nu sunt afectate, dar … cine știe ce ne rezervă viitorul? Să sperăm că va trece repede și al doilea val. Să se respecte vorba aceea: ce e val, ca valul trece.

Oricum,  dacă ești smart, pariezi de acasă. Nu e vorba doar de riscul de îmbolnăvire. Pariurile online erau clar mai avantajoase și înainte să apară acest coronavirus. Nu ești convins? Îți dăm 7 argumente. Sunt mai multe, dar nu are rost să ne lungim, pentru că acestea sunt convingătoare.  

1. Pariezi la orice oră vrei, de unde vrei. Sunt meciuri dimineața devreme, la prânz, seara, noaptea. Dacă nu ai somn la 2 dimineața și deschizi site-ul de pariuri, găsești să pariezi live pe meciuri de prin America de Sud sau din Major League Soccer. În plus, nu trebuie să te duci într-un loc anume. Joci de oriunde te-ai afla, pe loc. 

2. Primești bani fără să faci nimic deosebit. Aici ne referim la ofertele promoționale, care sunt multe și variate. Primești bani când îți deschizi cont la aproape orice agenție online, sub formă de fonduri suplimentare. După ce îi rulezi după cum ți se cere, sunt ai tăi, îi poți retrage. După aceea, sunt alte avantaje, pentru clienții fideli: pariuri gratuite, pariuri fără risc, cote mărite, concursuri gratuite de pronosticuri cu premii mari. Toate acestea înseamnă câștiguri extra, care există numai în online.

3. Nu plătești taxe la fiecare bilet. În online este o singură taxă, cea pe viciu, care înseamnă 2% din fiecare depunere. În unele cazuri, pariorul nu plătește nici măcar această taxă, pentru că ea e suportată de operator (ceea ce e și normal, între noi fie vorba, pentru că „taxa pe viciu” a fost impusă operatorilor). În rest, ți se reține impozit din fiecare sumă retrasă din cont, nu pentru fiecare bilet câștigător. În offline, plătești impozit pentru fiecare pariu câștigat și, în plus, plătești 5% taxă din miza fiecărui bilet plasat.  

4. Pariezi live în doi timp și trei mișcări, urmărind meciul. Dacă vrei adrenalină la maxim, atunci pariezi live. Asta o poți face doar online, în numai câteva secunde, după ce te-ai decis pe ce vrei să mizezi. Imaginează-ți că are CFR o lovitură liberă din marginea careului și vrei să pui pariu că se dă gol. Una e dai un click, să introduci miza, apoi să dai alt click și alta e să te așezi la o coadă ca să dictezi pariul. 

În plus, casele de pariuri de top transmit anual în direct zeci de mii de evenimente sportive, pe platforma video. Nici măcar o rețea de televiziuni de sport nu are așa capacitate. În weekend-uri, în plin sezon, ai de ales dintre zeci de meciuri, care se desfășoară simultan. Te poți uita la oricare și poți paria live știind exact cum „curge” jocul.

5. Poți să aplici o strategie de pariuri. Așadar … poți paria live, însemnând multe pariuri plasate într-un timp scurt, poți paria oricând, chiar și după miezul nopții, poți paria de oriunde. Toate aceste avantaje conduc la un altul: poți să aplici o strategie de pariere, în care miza unui bilet depinde de rezultatul biletului anterior. Se poate și în pariurile offline să aplici strategii, dar e mai dificil, presupunând că cum să stai acolo toată ziua.

5. Închizi pariul instant, oricând dorești. Vorbim despre funcția „Cashout” , care, mai nou, în online, este și mai performantă, adică poți închide pariul doar pe jumătate din miză. E tot o chestiune de viteză. Dacă îți dai seama că biletul e în pericol, trebuie să ai posibilitatea să lichidezi pariul cât mai repede. Orice secundă contează.

6. Ai ofertă sportivă foarte bogată. Nu există meci de fotbal dintr-o competiție cât de cât decentă care să nu fie în oferta unei agenții de pariuri online de top. Meciurile importante au sute de opțiuni de pariere. Mai nou, poți combina pe bilet mai multe selecții din același eveniment, prin pariurile combo. Și dacă pariezi pe extra fotbal găsești cam tot ce vrei pe site-urile de pariuri. 

7. Cote mari pentru maximizarea profitului. Operatorii online oferă cote bune, care maximizează profitul pe termen lung. În plus, dacă ai conturi la mai multe agenții de pariuri, poți compara în timp real cotele și joci acolo unde e mai avantajos pentru tine. 

Ultimele articole

Alte articole