fbpx
miercuri, mai 22, 2024

De ce sa alegi lentilele de contact din familia CooperVision?

Share

De ce CooperVision: acesta este unul dintre cei mai mari producatori din lume de produse oftalmologice. Produsele sunt vandute in peste 100 de tari din intreaga lume. Mai mult decat atat, CooperVision ofera produse premium la preturi avantajoase!

Sanatatea ochilor are un impact major asupra calitatii vietii. Lentilele de contact sunt preferate de un numar din ce in ce mai mare de persoane, pentru imbunatatirea aspectului fizic, pentru corectarea unei afectiuni a sistemului vizual sau din pura curiozitate.

La ora actuala, exista o mare diversitate in ceea ce priveste sortimentele de lentilele de contact terapeutice si colorate, care satisfac cerintele necesare unui act medical de calitate.

Un rol important in consiliere il au medicul oftalmolog si tehnicianul optometrist, care detin competentele necesare informarii corecte a pacientilor.

Lentilele de contact sunt articole optice utilizate de milioane de purtatori din intreaga lume in ultima perioada, atat in scop terapeutic, cat si in scop estetic. Cea de a doua functie este indeplinita exclusiv de catre lentilele de contact colorate, a caror principala proprietate este aceea de a-ti oferi o trasformare a ochilor si, implicit, o aparitie surprinzatoare la ocazii speciale. Lentilele de contact Biofinity intrunesc toate aceste conditii cerute de catre un dispozitiv medical oftalmologic de top.

Selectarea perechii potrivite de lentile de contact

Alegerea perechii potrivite de lentile de contact ar trebui sa tina cont de mai multe criterii. Unul dintre aceste criterii ar fi recomandarea medicului oftalmolog, care, de altfel, este specialistul care iti va indica prescriptia medicala in baza careia vei procesa comanda perechii selectate. In al doilea rand, urmareste opiniile avizate ale expertilor, care iti vor furniza informatii importante despre proprietatile, materialele si recomandarile lentilelor, cat si ale utilizatorilor. In al treilea rand, selectia se poate face si pe baza unui top al celor mai populare si comercializate lentile de contact pe luna respectiva, care poate fi considerat un barometru in ceea ce priveste incadrarea articolelor optice.

De ce lentile CooperVision?

CooperVision este unul dintre cei mai mari producatori din lume de lentile de contact. Compania a fost infintata in 1980 si are sediul in California, La San Ramon. Produsele sunt vandute in peste 100 de tari din intreaga lume. CooperVision ofera produse premium la preturi avantajoase. Lentilele de contact CooperVision se remarca prin calitatea materialelor din care sunt confectionate si prin capacitatea de a corecta rapid problemele de vedere cu care te confrunti.

Sub umbrela acestui brand au fost lansate o paleta complete de accesorii oftalmologice, respectate si recunoscute de profesionisti din toata lumea, cum ar fi: Bionifity, Clariti, Proclear sau Air Optix, produse cu un grad de hidratare eficient si o permeabilitate extem de ridicata a oxigenului.

Lentile de calitate

Calitatea lentilelor de contact CooperVision este determinata, in primul rand, de caracteristicile materialelor care stau la baza lor. De asemenea, fac purtarea extrem de confortabila prin simplul fapt ca lasa ochiul sa respire. Mai mult, manevrarea lentilelor se face cu mare usurinta, de aceea producatorul nu impune nicio restrictie de utilizare indiferent de varsta pacientului.

Tehnologie revolutionara

Tehnologia revolutionară si tehnicile moderne pe care continua să le folosească, atat la fabricarea, cat si la imbunatatirea lentilelor de contact si a produselor sale, fac ca prestigiosul concern american CooperVision sa castige, in mod, constant clientii de pe piata. CooperVision se angajeaza, de asemenea, sa realizeze produse care sa satisfacă nevoile diferitilor utilizatori ai articolelor optice existente pe piata.

In concluzie, cu toate ca utilizarea lentilelor de contact reprezinta o metoda terapeutica extrem de avantajoasa, aplicarea acestora prezinta si inconveniente. Astfel, purtarea lentilelor de contact poate determina aparitia reactiilor adverse, care se manifesta prin secretia abundenta a glandelor lacrimale sau prin uscaciunea ochilor, dezvoltarea sensibilitatii ochilor la lumină, aparitia senzatiei de mancarime a ochiului sau de arsura. Unele lentile de contact care sunt confectionate din materiale mai dure provoaca senzatia de corp strain, inrosirea ochilor, durere si disconfort. Cu toate acestea, majoritatea sortimentelor de lentile de contact contribuie la combaterea acestor neplaceri asociate problemelor de vedere.

Ultimele articole

Alte articole