fbpx
luni, iulie 15, 2024

Delahoya 2017 aduce premiere cool la Cluj

Share

Ediția din acest an a Delahoya Urban Festival promite o mulțime de nume bune din lumea muzicii electronice și drum&bass, dar și reprezentanți de seamă din sfera rock și hip-hop. Și asta nu e tot. La sfârșit de septembrie, la Cluj vor ajunge artiști care n-au mai fost niciodată pe plaiuri mioritice.

 

#primulfestival are câteva premiere pregătite pentru public. Delahoya îi aduce pe Mollie Collins și Layton Giordani pentru prima dată în România, în timp ce Marco Bailey va urca pe prima dată pe o scenă din Cluj. În același capitol se integrează și vestea că label-ul Hungry Music Night se va regăsi în formulă aproape completă la Delahoya, prin Worakls, N’TO și Joachim Pastor. Deși cei trei artiști au mai susținut spectacole pe la noi, va fi pentru prima dată când trio-ul ajunge împreună în România.

 

Și acum să ne îndreptăm atenția către scene: în total, vorbim de 4 scene unde are loc toată acțiunea Delahoya. Main Stage și The Other Stage (ambele în Sala Polivalentă) aduc drum&bass și house cu Wilkinson, Sigma, Mollie Collins, The Shiver Show și Detour. /FORM SPACE adună câte ceva din toate elementele festivalului și prezintă artiști precum Dub Pistols, Foreign Beggars, CTC, Jon Kennedy și Grimus. Pe platoul dintre /FORM și Sala Polivalentă găsim scena live, unde vor performa Robin and the Backstabbers și E.M.I.L, printre alții.

Toți acești artiști și nu numai vor face atmosfera Delahoya, peste circa 2 săptămâni. Biletele încă se găsesc în rețeaua iaBilet la prețul de 39 de lei, așa că nu-i de stat pe gânduri. Ne vedem la Delayoha!

 

29 – 30 septembrie

www.facebook.com/DelahoyaOfficial

Ultimele articole

Alte articole