fbpx
marți, aprilie 16, 2024

Descoperă Deliciile Postului Paștelui la Samsara 

Share

În fiecare an, Postul Paștelui este o perioadă de reflectare și regăsire, însoțită de o abundență de preparate delicioase și sănătoase. La Samsara, ne pregătim să îți oferim o experiență culinară unică, în care vei descoperi gusturi sănătoase care să îți încânte simțurile. 

În această perioadă specială, îți prezentăm câteva dintre preparatele noastre vegane, perfecte pentru Postul Paștelui: 

Supă cremă de broccoli  

Pregătită cu grijă și atenție, această supă este o explozie de savoare și nutrienți. 

Salată de cartofi dulci și quinoa 

Combinația perfectă dintre cartofii dulci, quinoa și alte ingrediente proaspete și sănătoase face din această salată o alegere excelentă pentru masa postului, oferindu-ți energie și sațietate în același timp. 

Dumplings 

Un deliciu tradițional reinterpretat într-o variantă vegană, preparat cu umplutură savuroasă și aluat fin și fraged. Reprezintă  o îmbinare subtilă a gusturilor și texturilor, care te va teleporta direct în inima bucătăriilor asiatice. 

Raw cake cu vanilie și fructe de pădure  

Acest desert este o alegere perfectă pentru a-ți răsfăța papilele gustative în timpul postului. 

Așadar, alătură-te nouă în această călătorie culinară și descoperă gusturi noi și tentante la Samsara. Lasă-ne să îți încântăm simțurile și să îți hrănim sufletul cu preparatele noastre delicioase, potrivite pentru Postul Paștelui.  

Te poți bucura de aceste preparate la tine acasă, plasând o comandă pe Samsara Delivery, sau la restaurantul nostru de pe Strada Cardinal Iuliu Hossu nr.3. Îți poți rezerva masa apelând la 0799 073 073.  

Ultimele articole

Alte articole