fbpx
marți, iunie 25, 2024

Descoperă magia sărbătorilor la ARTEMA Shopping Center din Cluj-Napoca! 🎄✨

Share

Cu luminițe strălucitoare, ARTEMA îți deschide porțile pe strada Traian Vuia, nr. 140 (fostul Ambient), invitându-te să te avânți într-un univers al cumpărăturilor magice! Suntem destinația ta preferată în Cluj-Napoca, iar în această perioadă festivă, te îmbie să descoperi bucuria SHOPPING-ului, MAI APROAPE DE TINE!

Ce face ARTEMA atât de special în această atmosferă magică? Suntem locul unde brandurile tale preferate devin părți ale poveștii tale de sărbătoare! Imaginează-ți un loc unde poți profita de oferte irezistibile la Mega Image, adăuga un strop de magie căminului tău cu decorațiuni și mobilier de la Jysk, explorezi ultimele tendințe de modă la prețuri imbatabile la KIK, te lași inspirat de Pepco și KSA, savurezi produse de patiserie la Panemar, beneficiezi de servicii bancare de calitate la Banca Transilvania sau găsești mobila perfectă pentru tine la Croma.

Pășește în atmosfera magică a ARTEMA Shopping Center! Te așteptăm cu brațele deschise într-un decor festiv plin de bucurie, unde fiecare achiziție devine o poveste și fiecare moment devine o sărbătoare.

Nu rata ofertele speciale pregătite cu grijă pentru tine. Și surprizele continuă în 2024, când te invităm la a doua etapă de dezvoltare, cu noi magazine și oferte special adaptate nevoilor locuitorilor din partea estică a orașului.

ARTEMA Shopping Center nu este doar un spațiu comercial; este locul unde comunitatea se întâlnește și se bucură împreună. Cu peste 200 de locuri de parcare, inclusiv stații de încărcare pentru mașini electrice, ARTEMA face fiecare vizită comodă și relaxantă pentru tine și familia ta. Accesul facil prin mijloacele de transport în comun (traseele liniilor 5 și 8) completează experiența noastră prietenoasă și convenabilă pentru toți cei care doresc să ne viziteze.

Așadar, dacă îți dorești o experiență de cumpărături plăcută, într-un mediu prietenos și relaxant, ARTEMA Shopping Center este alegerea perfectă pentru tine în această perioadă magică. Te așteptăm cu bucurie și entuziasm pentru a împărtăși magia SHOPPING-ului împreună!

Ultimele articole

Alte articole