Dezbatere CIIC – ”Reamenajarea malurilor Someșului”

1 min


Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC)  vă invită la o dezbatere cu tema ”Reamenajarea malurilor Someșului”. Întâlnirea va avea loc marți, 29 mai 2018, începând cu ora 17.00, la Casino – Centru de Cultură Urbană. Vor participa reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România, ai Ordinului Arhitecților din România – Filiala Transilvania, precum și José Mayoral Moratilla, arhitectul de la PRÁCTICA, câștigătorul concursului de soluții ”Rethinking Someș”. Contractul semnat cu arhitecții spanioli de la PRÁCTICA cuprinde servicii de proiectare complete.

Lansat în toamna anului trecut sub sloganul “Imaginăm viitorul orașului!”, Centrul de Inovare și Imaginație Civică își propune să devină un laborator permanent în care să se dezvolte diferitele forme de colaborare între actorii din oraș.
De asemenea, vor fi testate idei noi și proiecte inovative, urmărind să folosim potențialul creativ al comunității clujene pentru dezvoltarea unor politici de inovare urbană.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

 

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Image
Photo or GIF

Send this to a friend