fbpx
duminică, mai 19, 2024

Dezbatere CIIC – ”Reamenajarea malurilor Someșului”

Share

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC)  vă invită la o dezbatere cu tema ”Reamenajarea malurilor Someșului”. Întâlnirea va avea loc marți, 29 mai 2018, începând cu ora 17.00, la Casino – Centru de Cultură Urbană. Vor participa reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România, ai Ordinului Arhitecților din România – Filiala Transilvania, precum și José Mayoral Moratilla, arhitectul de la PRÁCTICA, câștigătorul concursului de soluții ”Rethinking Someș”. Contractul semnat cu arhitecții spanioli de la PRÁCTICA cuprinde servicii de proiectare complete.

Lansat în toamna anului trecut sub sloganul „Imaginăm viitorul orașului!”, Centrul de Inovare și Imaginație Civică își propune să devină un laborator permanent în care să se dezvolte diferitele forme de colaborare între actorii din oraș.
De asemenea, vor fi testate idei noi și proiecte inovative, urmărind să folosim potențialul creativ al comunității clujene pentru dezvoltarea unor politici de inovare urbană.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

 

 

Ultimele articole

Alte articole