fbpx
joi, mai 23, 2024

Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană

Share

Asociația Mai bine organizează în perioada 15 – 28 august 2020 AlimenTerra. Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană în cinci orașe din țară: Iași, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara și Oradea

Una dintre problemele fundamentale ale comunicării este că nu ascultăm pentru a înțelege, ci pentru a răspunde. Hai să ne împărtășești ce știi despre hrana pe care o consumi, iar noi promitem să te ascultăm pe bune.

Dacă ai între 18 și 35 de ani, ești curios/oasă sau pasionat/ă de hrană, oameni sau planetă, atunci participă la întâlnirea din orașul tău:

Iași, sâmbătă, 15 august, ora 10.50, în grădina de la REDU;

Cluj-Napoca, vineri, 21 august, ora 17.50, în Parcul Central;

Târgu Mureș, duminică, 23 august, ora 10.50, în Parcul din Cetatea Medievală;

Timișoara, miercuri, 26 august, ora 17.50, în Parcul Botanic;

Oradea, vineri, 28 august, ora 17.50, în Parcul 1 Decembrie.   

Împreună cu membrii echipei Mai bine, vei petrece aproximativ două ore, timp în care vei discuta cu tineri ca tine, într-o atmosferă degajată, despre hrană și alte subiecte interconectate. Tu aduci pofta de a vorbi, iar organizatorii vin cu gustări sănătoase, așadar până joi, 13 august, ora 23.59.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Punctele de întâlnire vor fi comunicate doar persoanelor selectate. 

În contextul epidemiologic actual, vor fi luate toate măsurile de precauție necesare pentru a organiza activitatea în condiții de siguranță. Vei fi anunțat/ă din timp despre ceea ce trebuie să faci pentru ca fiecare dintre cei prezenți să se simtă într-un cadru sigur.  

Organizatori și parteneri

Activitatea AlimenTerra. Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană este organizată de asociația Mai bine și face parte din proiectul #GoEAThical, care este finanțat de Uniunea Europeană. 

Asociația Mai bine este o organizație fondată în anul 2009, în Iași, care are ca misiune promovarea teoretică și practică a dezvoltării durabile prin inițiative și proiecte organizate și dezvoltate în patru domenii de acțiune: educație pentru dezvoltare durabilă, protecția mediului, antreprenoriat social verde și implicare civică. 

Ultimele articole

Alte articole