fbpx
marți, iunie 25, 2024

DinBelșug.ro, băcănia online care îți livrează în două ore produse 100% românești de la producători locali de renume

Share

Cele mai frumoase zile de vară erau cele petrecute la bunici la țară, unde mâncarea sănătoasă și savuroasă era în fiecare dimineață, pe masa de lemn de lângă nucul din grădină. Te gândești cum poți să reconstruiești acele momente? Ei bine, magazinul online DinBelșug.ro îți aduce pe masa produsele de care ai nevoie pentru ca tu să te bucuri de un stil de viață sănătos și de gustul autentic al unor produse făcute cu pasiune.

DinBelșug.ro este un magazin online cu produse tradiționale românești care a fost lansat recent în Cluj. Acest magazin susține producătorii români și valorile autentice românești, dar cel mai important lucru este că îți oferă o selecție de produse savuroase și sănătoase atent selectate pe care le găsești cu greu într-un singur loc. 

Magazinul are o varietate de produse, de la brânzeturi maturate, mezeluri și specialități vânătorești, paste fără gluten, gemuri, dulcețuri și sucuri naturale, ulei, cereale și semințe bio, până la carne de vită Black Angus de calitate superioară. 

Dacă ești din Cluj, produsele îți ajung la ușă, în mai puțin de două ore, la doar un click distanță, iar la comenzile de peste 100 de lei, transportul este gratuit. Prețurile produselor sunt accesibile, deoarece fondatorii și-au dorit să ajungă la câți mai mulți clujeni care vor să comande mai ușor acest gen de produse. 

Miere eco de Salcâm de la ApiLand

Cum a luat naștere magazinul online DinBelșug.ro?

Magazinul online DinBelșug.ro s-a lansat în urma ideii lui Marin Lup care a dorit să promoveze într-un singur loc, gustul și măiestria producătorilor locali, reușind să viziteze și să vadă trasabilitatea fiecărui produs prezent pe site. Clujeanul este de părere că există un interes tot mai mare pentru acest gen de produse deoarece pe lângă gust și calitate, consumatorii își doresc să știe de unde vin și cum se fac produsele pe care le consumă zilnic, ba chiar să cunoască și familia care se află în spate. 

„DinBelșug.ro este un vis devenit realitate care a pornit din respect pentru producătorii români și din dorința de a-i susține pe ei, dar și valorile autentice ale României. Cred că aceste produse sunt cele care reușesc să păstreze adevărata savoare și gustul delicios pe care nici un alt produs din comerțul clasic  nu l-ar putea avea. Noi vrem să susținem economia locală și să promovăm sănătătatea, care nu se găsește în produsele cu aditivi”, a spus Marin Lup, deținătorul magazinului Din Belșug. 

Pateu din carne de vânat fără E-uri de la Silvania Gourmet

Proiectul DinBelșug.ro a luat naștere acum jumătate de an, când Marin a observat că datorită pandemiei tot mai mulți români își fac cumpărăturile online.

„Știam că online-ul este viitorul, dar am vrut să păstrez și o bucată din ceea ce ne definește pe noi ca fiind români, iar acel lucru este mâncarea gustoasă preparată de bunica. Am vrut să îmbin viitorul cu rădăcinile noastre și așa am venit cu ideea acestui magazine online, care nu îți oferă doar produse de calitate, ci și o bucățică de rai pe care o găseai doar pe masa bunicii când erai mic”, a mai spus Marin Lup. 

Ulei presat la rece de la Luna Solai

Produse 100% românești, majoritatea au certificate bio și sunt fără gluten

Produsele gustoase și delicioase sunt special alese pentru tine, oferindu-ți gustul pe care doar bunica ți l-a putut oferi până acum. Majoritatea produselor sunt certificate bio și fără gluten, producătorii punând accent pe calitatea produsului. 

Producătorii sunt cei mai buni de pe piața românească, de la Torockoi, LaColline, Apiland.ro, Sanovita, Silvania Gourmet, Luna Solai, Sam Mills, Karpaten Premium Angus, Camara Motului, Aronia până la Aroma. 

Producătorii provin din diferite zone ale țării, începând cu Bucovina, Apuseni, Țara Moților, Colțești, Sibiu, Timișoara, Luncani și continuând cu multe alte zone de pe meleagurile românești.

Produsele au fost atent selectate după: gust, calitatea ingredientelor folosite,  zona de unde provin dar și după aprecierile specialiștilor și a consumatorilor.

Satul Charlottenburg unde se fabrică produsele certificate ecologic ARONIA

În gama de produse DinBelșug.ro se mai regăsesc și brânzeturi maturate premium, care sunt făcute din lactate naturale cu un gust puternic ce merg bine alături de un vin. Produsele naturale realizate doar din lapte proaspăt, fără adaosuri de E-uri și fără potențiatori de arome, îți vor oferi o experiență culinară nemaipomenită, fiind sănătoase pentru copii.  

O altă categorie specială de pe acest site este categoria de produse brânzeturi maturate de capră, care dacă sunt servite alături de vinul preferat devin o adevărată experiență culinară.

Antricot fără os Black Angus

Carnea de vită Black Angus este, cu siguranță, o sursă excelentă de proteine și vitamine pe care ar trebui să o consumăm. Mai mult decât atât, aceasta carne este considerată ca fiind varianta ideală pentru un steak reușit, savuros.

Vita Black Angus se diferențiază de cea normală prin numeroasele avantaje pe care aceasta le poate avea asupra organismului nostru. Pentru momentele în care vrei să simți savoarea unor mezeluri bazate pe carne de vânat și pentru clipele în care vrei să-ți răsfeți papilele gustative.

Semințe de Chia de la SanoVita

Cerealele și semintele sunt unele dintre cele mai cunoscute și mai eficiente surse de fibre pe care le poate consuma un om, iar pe piața virtuală DinBelșug.ro îți pune la dispoziție o varietate de produse de acest gen pe care le poți savura la micul dejun. 

O zi de vară este completă cu un suc natural, iar pe site poți găsi și sucul savuros obținut din mere proaspete de pe meleagurile Bucovinei. Cultivate, crescute și îngrijite cu atenție de către producători români, merele din care este preparat sucul sunt aromate, gustoase și pline de vitamine. 

Tot pe site vei mai găsi și o gamă largă de dulcețuri și gemuri făcute chiar în Țara Moților, acolo unde unde fructele de pădure mai sunt numite și „aur în mai multe culori”. Gemurile și dulcețurile sunt pregătite după niște rețete speciale, care sunt transmise din generație în generație.

Brânzeturi realizate de Torockoi

În viitorul apropriat își propun să extindă gama de produse prezentă pe site, fiind în discuții cu mai multe antreprenori din toate colțurile țării. 

Te invităm să descoperi mai multe pe DinBelsug.ro. Cu siguranță te vei îndrăgosti de produsele și poveștile din spatele acestor produse 100% românești.

Ultimele articole

Alte articole