fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Dracula Horse Festival anunță spectacole impresionante cu cai de rasă și concert cu trupa Voltaj

Share

În vecinătatea cetății medievale a Sighișoarei, la numai cinci kilometri de aceasta, înconjurați de peisajele boeme transilvănene, un altfel de festival va avea loc în perioada 27-29 septembrie. Dracula Horse Festival este deja la cea de a doua ediție, iar anul acesta organizatorii pregătesc și mai multe spectacole de neuitat, concerte și activități rustice pentru participanți. Festivalul va avea loc la Domeniul Dracula Daneș, un loc de poveste care oferă participanților de toate, de la peisaje mirifice și spectacole cu cai de rasă, până la plimbări cu trăsura și cea mai bună mâncare tradițională. 

Un festival diferit care pune accent în principal pe activitățile în natură și spectacole care au loc într-un cadru aparte, într-un cadru rustic și mai aproape de natura umană. La acest festival, personajele principale vor fi caii, făpturile fantastice și mitologice care de-a lungul timpului și-au dovedit măiestria, eleganța și loialitatea. O serie de evenimente dedicate lor vor avea loc în cele trei zile de festival. Unul dintre maeștri acestor spectacole este cunoscutul actor Denis Ștefan care va susține mai multe show-uri pe parcursul celor trei zile, de la demonstrații de dresaj, până la show-uri western spre deliciul celor prezenți. Adrenalină la cote maxime și la spectacolele de acrobatică ecvestră sau arme călare care vor avea loc în manejul Domeniului. Eleganța cailor va putea fi admirată la spectacolele de dresaj spaniol care vor avea loc în Arena Cailor. 

Pentru ca vorbim de un festival dedicat spectacolelor cu cai să nu uităm de importanța acestor minunate animale în istoria omenirii, astfel că în cele trei zile de festival cei prezenți vor putea lua parte la un turnir medieval și se vor putea fotografia în zonele special amenajate cu decoruri medievale.

Ziua admirăm caii și trăim momente de intensitate maximă, iar seară se cântă și se dansează alături de trupe celebre la Dracula Horse Festival! 

Voltaj este una dintre primele trupe care va concerta la ediția aceasta a Dracula Horse Festival. Muzică live și concerte country vor fi pretutindeni în zona de festival și, în plus, organizatorii promit și alte concerte surpriză. 

Prea multe nu mai sunt de povestit ci de trăit, astfel că turiștii din toată țara sunt așteptați la festival. Organizatorii festivalului au făcut parteneriate cu majoritatea hotelurilor din Sighisoara pentru a asigura cazarea participanților astfel ca doritorii să poată să se bucure de o experiență completă de festival. Toate informațiile despre posibilitățile de cazare din perioada festivalului le găsiți pe pagina dedicată evenimentului. 

Abonamentele pentru festival se găsesc pe platformele online: entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro și fizic la Domeniul Dracula Daneș. 

Pachete speciale pentru familie: copii de cel mult 7 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită, iar cei cu vârsta de până la 14 ani au reducere de 50%

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibe-ul locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor sau peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene, să ne bucurăm de momentul prezent. 

Ultimele articole

Alte articole