fbpx

Eatvisory lansează una dintre cele mai performante platforme de consultanță, în domeniul HoReCa, din România

Eatvisory România, o companie formată dintr-un grup de antreprenori de succes, lansează una dintre cele mai performante platforme de consultanță, din domeniul HoReCa, concentrată în special pe zona de Food&Beverage (F&B). Echipa de experți Eatvisory a ajutat până în prezent peste 180 de afaceri din industria HoReCa să-și dezvolte tipuri variate de servicii, de la management de locație, management financiar, Menu Engineering, până la crearea de concepte noi, promovarea acestora prin servicii de marketing și deschiderea de locații noi.

Pornind de la un audit operațional și financiar foarte riguros, echipa Eatvisory a reușit să le ofere antreprenorilor din HoReCa, instrumente de lucru care să-i susțină și să crească profitabilitatea business-urilor pe care le administrează. 

În special în contextul pandemiei COVID 19 multe afaceri mici și medii din industria HoReCa au înțeles cât de important este să-și definească foarte clar conceptul de business, să-și identifice și să descrie profilul clienților pe care îi au, dar mai ales, au realizat importanța managementului veniturilor prin crearea unui P&L (profit & loss plan) pe termen mediu și scurt. O altă provocare pe care au întâlnit-o business-urile din domeniul HoReCa a fost cea legată de managementul sistemului de delivery. Pandemia i-a determinat pe mulți proprietari să regândească componenta de livrări. Însă acest lucru nu poate fi făcut fără o serie de principii care țin de managementul veniturilor, digitalizare, și măsurarea performanțelor.  Toate acestea au scopul de a strânge datele necesare pentru a putea lua decizii corecte în vederea maximizării profiturilor.

,,Viziunea noastră este să contribuim la dezvoltarea sănătoasă a industriei HoReCa, iar scopul nostru este să profesionalizăm industria F&B (Food & Beverage) și să ajutăm la creșterea gradului de transparență a acesteia, oferind servicii de stimulare a profitabilității business-urilor, atât la nivel național cât și internațional. Ne bucurăm că, până în prezent, am putut să împărtășim din experiența și din Know-how-ul nostru, reușind să ajutăm peste 180 de restaurante și cafenele din România”, declară Ruben Filimon, CEO Eatvisory.

Deşi este o companie tânără în mediul de afaceri autohton, în spatele Eatvisory se află oameni care au dobândit experienţă şi valoare în peste 10 ani de activitate în acest domeniu. Fie că e vorba de dezvoltarea afacerilor în sistem de franciză sau de management financiar și digitalizare, echipa de experți Eatvisory poate oferi soluții complexe și adaptate nevoilor din piața de HoReca. Mai multe detalii despre platformă regăsiți accesând link-ul: https://eatvisory.com.

Despre Eatvisory

Eatvisory este un vizionar în industrie, fiind prima companie de consultanță în domeniul HoReCa din România, care oferă servicii specializate pentru segmentul de F&B (Food and Beverage). Până la momentul actual, echipa Eatvisory a ajutat peste 180 de restaurante și cafenele la nivel național și internațional. 

Abonează-te la newsletter și o să primești o dată la două săptămâni cele mai interesante știri din Cluj.

- Publicitate -spot_imgspot_img

Ultimele Articole

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.