fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Editia aniversara msg Maraton Apuseni reprogramată pentru 29-30 Mai 2021

Share

Editia aniversara msg Maraton Apuseni reprogramată pentru 29-30 Mai 2021. Clubul Alpin Român Filiala Cluj și partenerul oficial msg România au hotărât ca cea de-a 10 ediție msg Maraton Apuseni să fie reprogramată pentru intervalul 29-30 mai 2021. Această decizie a fost luată în contextul răspândirii fără precedent și imprevizibile a focarului de infecție COVID-19.

Noile date oferă organizatorilor timpul maxim pentru a face față schimbărilor și perturbărilor cauzate de pandemie și de a proteja sănătatea sportivilor, a tuturor celor implicați în organizare și a comunității alergătorilor montani. msg Maraton Apuseni se alătură campaniei “We Stand Together” prin intermediul căreia voluntarii Beard Brothers achizitionează și distribuie de materiale sanitare de primă necesitate către spitalele din Cluj. Alergătorii sunt încurajați să își doneze taxa de participare aceleiași cauze și să sprijine pe această cale comunitatea medicală din țară.

Cu noile date anunțate, echipa msg Maraton Apuseni își continuă efortul de organizare a competiției, alături de comunitatea montană, parteneri și sponsori, conform planului de activități anunțat la începutul anului curent. (https://maratonapuseni.ro/10-ani-de-alergare-montana-in-apuseni-noutatile-editiei/). Noutăți pe această temă vor fi comunicate în viitor. WE STAND TOGETHER. Suport pentru comunitatea medicală din țară.

În contextul pandemiei, spitalele au nevoie de tot mai multe materiale, de la echipamente la consumabile de zi cu zi, pentru a gestiona răspândirea cazurilor de coronavirus și pentru a evita infecțiile noi. Sute de oameni și zeci de companii au donat iar voluntarii Beard Brothers au folosit fondurile pentru a căuta și a achiziționa materiale sanitare de primă necesitate. Până în prezent s-au livrat spitalelor din Cluj 1 ecograf pulmonar, 2 videolaringoscoape, 2800 de măști FFPS cu valvă, 1704 ochelari de protecție, 1268 de litri de dezinfectant pentru mâini iar o serie de alte echipamente sunt comandate sau în curs de livrare. Recent Beard Brothers au extins strângerea de fonduri în orașele Arad, Brașov și Suceava.

Sportivii sunt încurajați să își doneze taxa de participare Sportivii înscriși și validați la una din cursele din cadrul msg Maraton Apuseni 2020 care doresc să se alăture campaniei “We Stand Together” pot alege să își doneze integral taxa de participare către această cauză. Tot ceea ce trebuie să facă este să completeze acest formular: https:// maratonapuseni.ro/we-stand-together-doneaza-aici/ iar organizatorii competiției vor direcționa fondurile către asociația Beard Brothers și orașul ales.

“Iubim alergarea, iubim muntele, dar cel mai mult iubim sa fim de ajutor comunitatii din care facem parte. Fiecare donatie care ajunge in conturile Beard Brothers reprezinta o mana de ajutor enorm de importanta pentru eroii din spitale care isi sacrifica zilnic sanatatea. Om cu om ne ajutam, rezistam, muncim, pentru a putea sa ne bucuram impreuna. Fii un erou si doneaza!” Cornel Hoza, Presedinte, Asociatia Beard Brothers

Taxa de participare la concurs: alte opțiuni Sportivii care doresc returul taxei de participare pot solicita acest lucru printr-un e-mail la contact@maratonapuseni.ro până in data de 12 aprilie 2020. Deoarece o serie de cheltuieli au fost angajate în avans pentru organizarea ediției 2020, doritorilor li se va returna 85% din suma achitată.

În absența unui răspuns până în data de 12 aprilie 2020 cu privire la gestionarea taxei de participare a sportivilor deja validați la probele din mai 2020 (donație/retur), organizatorii vor reporta înscrierea pentru competiția din 29-30 mai 2021.

Ultimele articole

Alte articole