fbpx
miercuri, aprilie 24, 2024

Elite Business Club revine la Cluj în 9 Mai

Share

Pentru că ne place să ducem traditia mai departe, ne vom da intalnire la o noua editie marca ELITE unde impreuna vom putea construi poduri antreprenoriale spre dezvoltare.

Ce este ELITE Business Club

Este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business.

La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.

Cu ce difera ELITE Business Club

  1. Fiecare participant își va prezenta afacerea în cea de-a doua parte a evenimentului, la sesiunea de networking organizat.
  2. Sesiune special organizată de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei și vor face schimb de cărți de vizită.

Cui se adreseaza

  • antreprenori
  • manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii
  • freelanceri, consultanți, consilieri
  • autori și speakeri
  • specialiști în afaceri
  • oameni de business care au ca target antreprenori

Această ocazie reprezintă o oportunitate de promovare pentru compania dumneavoastră, atât la nivel local cât și la nivel național.

Mai multe detalii despre ELITE dar si linkul de inscriere: https://elitewomen.org/ebc-cluj/

Mai multe detalii despre ELITE BUSINESS WOMEN, cea mai mare companie de educație antreprenorială pentru femei din România care pune bazele unei culturi antreprenoriale la nivel internațional, aici: https://elitewomen.org/

 

Ultimele articole

Alte articole