fbpx
duminică, aprilie 21, 2024

Eveniment memorabil de team-building realizat în locația Electric Castle de una dintre cele mai mari companii de IT din România

Share

Pe 9 iulie, cu câteva zile înainte de Electric Castle festival, peste 1.500 de angajați, colaboratori și Alumni (foști angajați) ai Cognizant Softvision s-au întâlnit la Castelul Banffy din Bonțida, România, pentru un eveniment memorabil de team-building.

La evenimentul Castle Incognito au participat invitați din toată țara unde compania este prezentă, în special din București, Cluj, Iași, Timișoara și Baia Mare, unde Cognizant Softvision are sedii. Cu toții s-au bucurat de o seară plină de distracție cu 16 spectacole ale artiștilor de top pe trei scene, pe tărâmul faimosul festival de la Bonțida. 

Castle Incognito a marcat prima colaborare dintre Cognizant Softvision și Electric Castle Festival, un festival anual de muzică care a devenit un eveniment emblematic. Principalii artiști care au făcut show pe scenele de la Castle Incognito sunt Irina Rimes, Grasu XXL, Hayex Fusion precum și DJ-ii Sugar, DJ K-lu, Blanilla și Madliquid, care au întreținut atmosfera până la lumina dimineții. 

La festival au participat comici, precum Bogdan Drăcea, Sorin Pârcălab și Ioana Luiza, dar și creatori de conținut, precum Epic Show & Bogdan Bob Rădulescu, și alți artiști. 

În pauzele dintre show-uri, festivalierii s-au bucurat să se întâlnească cu colegii și vechii prieteni, au explorat zonele de open bar, wine bar și mâncare unde s-au încărcat cu energia pentru cântat, dansat și toate celelalte activități din zona de socializeze: ping pong, Jenga gigant, Twister și alte jocuri distractive.

Pentru mulți dintre participanți, evenimentul de anul acesta a fost prima șansă de a petrece timp de calitate cu colegii lor, față în față, după mai bine de doi ani de pandemie.

Lia Apostol, Head of Culture Experience Romania, Cognizant Softvision, a povestit despre experiența festivalului.

„Ne-am bucurat să ne (re)întâlnim colegii din toate orașele din România în care Cognizant Softvision este prezent și din orașele în care se lucrează doar de la distanță. Pentru mulți dintre colegii noștri, Castle Incognito a reprezentat prima ocazie de a se întâlni în persoană cu cei cu care au lucrat doar virtual. 

Am creat acest festival pentru a socializa și a oferi tuturor angajaților oportunitatea de a fi din nou împreună. Suntem fericiți că am reușit să petrecem momente de neuitat, într-o atmosferă absolut unică, pe locul îndrăgitului festival Electric Castle, și chiar să avem și ploaie în deschiderea evenimentului – a fost epic!”, a spus Lia Apostol. 
Amintirile create în timpul Castle Incognito au fost cel mai bine rezumate prin fraza scrisă pe panoul cu mesaje emblematice de lângă intrarea la Castel: Can’t code this feeling.

Ultimele articole

Alte articole