fbpx
duminică, mai 19, 2024

Experiența parcării mașinii la GOTO Parking

Share

Vara a venit, iar odată cu ea și cheful de vacanță. Știai că anticiparea unei experiențe produce o creștere a nivelului de dopamină din creier, iar asta ne face mai motivați și mai deschiși către explorare? Cam asta se întâmplă și înainte să plecăm în vacanță. Mai ales dacă e vorba de un zbor cu avionul către destinație.

Cu toate acestea, euforia nu durează prea mult. Cu cât se apropie momentul plecării, începem să ne lovim de realitatea practică a vacanței noastre.

Pe lângă, de acum, clasicele „Ce pun în bagaj? Unde mi-e pașaportul?”, nivelul de stres este alimentat întotdeauna și de „Cu ce mergem la aeroport? Cu cât timp înainte trebuie să fiu acolo?”

Pentru a-ți răspunde la primele întrebări, vei fi nevoit să cercetezi singur, însă în legătură cu experiența aeroportului, dacă zborul tău pleacă din Cluj-Napoca, GOTO Parking vine în ajutorul tău.

  • Rezervi un loc de parcare, în avans, chiar în drum spre aeroport.

Nu mai stai cu grija minutelor bune pierdute pentru a găsi un loc de parcare. Rezervi din aplicația Zen Parking, iar, odată ajuns, vei fi direcționat către locul tău. Nu mai e nevoie să pierzi timp prețios înainte de zbor. Acum îți poți eficientiza timpul mult mai ușor.

  • Poți profita de experiența Kiss&Fly

Dacă nu ești dispus să plătești serviciul, ai la dispoziție un culoar special destinat staționărilor sub 5 minute. Suficient cât să îți dai jos bagajele din mașină și să îi îmbrățișezi pe cei dragi. Printre mașini și betoane, acesta este un loc pentru oameni și sentimente.

  • Accesul se face instant în parcare printr-un sistem integrat de recunoaștere a numărului de înmatriculare.

Nu mai ești nevoit să stai în coloane interminabile doar pentru a intra în aeroport.  Sistemul de recunoaștere a numărului de înmatriculare fluidizează accesul, îmbunătățind timpul mediu de așteptare.

  • Plătești rapid, din confortul mașinii tale. 

GOTO Parking este prima parcare de aeroport din România care permite plata prin intermediul aplicației mobile yeParking sau direct cu cardul la automatele de plată. Nu ești nevoit să cobori din mașină, iar tarifele pot fi calculate rapid pe site-ul gotoparking.ro.

  • Îți încarci mașina electrică. 

Dacă ai o mașină electrică și vrei să îți eficientizezi timpul petrecut în aeroport, poți opri la una dintre stațiile de încărcare disponibile în încinta parcării.  GOTO Parking este prima parcare de aeroport din România care oferă acest serviciu. 

  • Mașina ta e în siguranță, iar tu ești mai relaxat.

Poți scăpa de grija transportului de acasă către aeroport și înapoi, alegând să îți lași mașina în parcare până la întoarcerea din călătorie. Concepute pentru a-ți oferi un plus de confort și siguranță, parcarea dispune de sistem de iluminat și pază 24/7, precum și de supraveghere video.

În caz că îți planifici o vacanță și urmează să tranzitezi aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, intră pe site-ul GOTO Parking și alege o variantă de parcare care se potrivește nevoilor tale de călătorie. Vei putea salva astfel timp și energie pentru aspectele mai importante ale vacanței: să te relaxezi și să te bucuri de experiență.

Ultimele articole

Alte articole