fbpx
luni, iulie 15, 2024

FEDDE LE GRAND ŞI TUJAMO REVIN LA CLUJ-NAPOCA

Share

OVERNIGHT, cel mai nou concept de entertainment din Transilvania aduce la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, pe 21 octombrie, de la ora 21.00, doi dintre cei mai îndrăgiţi DJ mondiali, FEDDE LE GRAND şi TUJAMO. Cei doi artişti se află în topul preferinţelor publicului din România fiind prezenţi la primele două ediţii ale festivalului UNTOLD, dar şi pe scenele festivalurilor Tomorrowland, Sziget, Ultra şi Exit. Organizatorii spun că surprizele nu se opresc aici şi că în curand va fi anunţat un al treilea artist de talie internaţională care va urca pe scena OVERNIGHT.

Cei doi artişti se află în top 100 DJ MAG, cea mai prestigioasă publicaţie în domeniu care alcătuieşte în fiecare an topul mondial a celor mai apreciaţi DJ. După fiecare spectacol avut în România, FEDDE LE GRAND pleacă spunand “Ne vedem în curand” şi se ţine mereu de promisiune.

 

afis-final-OVERNIGHT-e1475675263571.jpg

 

 

Melodia “Put your hands up for Detroit” spune aproape totul despre FEDDE LE GRAND, DJ-ul olandez de 38 de ani, mereu headliner la cele mai mari festivaluri din lume. Le Grand este cunoscut și pentru piese remixate ale unor artiști precum Coldplay, Shakira, Rihanna și Michael Jackson.

TUJAMO, tânărul DJ de doar 28 de ani a fost mereu fascinat de fanii din România si s-a reîntors aici de fiecare dată cand a avut ocazia. TUJAMO înseamnă Matthias Richter, un producător de muzică electro-house care vine din Germania. Și-a început cariera la vârsta de 17 ani, iar primul său hit “WHO” a ieșit pe piață în 2011, în colaborare cu Plastik Funk. TIESTO și FEDDE LE GRAND sunt doar doi dintre DJ cu care a colaborat până acum.

Biletele vor fi disponibile spre vânzare de Vineri, 7 octombrie 2016. Primele 1000 de bilete la preţul de 70 de RON vor fi disponibile online pe www.in-town.ro şi la sediul OMNIPASS de pe strada Avram Iancu, nr:27 din Cluj-Napoca.

După epuizarea acestora, costul biletelor va fi de 90 de RON până în ziua evenimentului şi vor fi disponibile în locaţiile de mai sus, plus în locaţiile partenerilor menţionate pe www.timaf.com. Cine se lasă pe ultima sută de metri, adică ziua concertului, va plăti 100 de RON pentru un bilet.

 

Ultimele articole

Alte articole