fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Festival online cu sesiuni de gătit, ateliere pentru copii și muzică live

Share

Cu toții ne dorim ca zilele acestea să treacă cât mai repede, doar că acest lucru este mai greu fiind în case, astfel că acest eveniment va aduce online o serie de activități interesante, de la concerte online la concursuri cu premii sau activități pentru copii.

Lumea evenimentelor a fost prima afectată de măsurile de siguranță impuse împotriva pandemiei Covid 19, astfel că mersul la festivaluri a rămas doar un gând frumos, care sperăm să devină cât de curând din nou o realitate.

Un vis pe care putem să îl transformăm cu toții în realitate respectând măsurile luate de autorități. Așa s-a născut și ideea de Home FOOD Festival.

Street FOOD Festival a mers puțin mai departe și a creat un concept care să aducă sentimentul unei participări live la un festival la noi acasă. Home FOOD Festival e evenimentul care timp de 2 săptămâni îți va aduce sesiuni de gătit, ateliere pentru copii,muzică live și concursuri, recomandări de rețete și resturante care asigură livrare la
domiciliu.

Noi, cei de la Street FOOD Festival ne ocupăm de selecție așa că e mult mai ușor să găsești toate activitățile acestea pe pagina Street FOOD Festival și pe pagina evenimentului , iar interacțiunea cu tot ce se întâmplă acolo te va face să simți mai aproape de artiști, de bucătari, de lume.

Deocamdată putem doar să privim pe ferestre și să găsim activități faine de făcut online și ne dorim ca activitățile din cadrul Home FOOD Festival să poată fi împărtășite cu prietenii și cu familia.

Festivalul fi găsit pe pagina de Facebook, scopul fiind de a aduce un plus de bucurie și activități online pentru persoanele și familiile care îți petrec timpul în casă. Festivalul online poate fi accesat în perioada 8-25 Aprilie.

Ultimele articole

Alte articole