fbpx
marți, iunie 18, 2024

Festivalul BeerCrafters: Peste 40 de sortimente de bere și delicii culinare vă așteaptă pe platoul de la BT Arena

Share

Între 7 si 10 septembrie, pe platoul dintre Cluj Arena si Sala Polivalenta BT Arena – Pasionații de bere artizanală și iubitorii de experiențe autentice sunt invitați să se alăture celui mai așteptat eveniment al toamnei – Festivalul BeerCrafters, care va avea loc în inima Transilvaniei. 

Festivalul BeerCrafters, un eveniment ce a ajuns la cea de-a șasea ediție, deschide porțile pentru toți cei care caută să descopere aromele și gusturile unice ale berii artizanale. Acesta este fără îndoială unul dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei, concentrând peste 40 de tipuri de bere artizanală și o varietate de delicii culinare.

Cine sunt Artizanii Berii la Festivalul BeerCrafters?

Un simpozion al pasiunii și inovației, Festivalul BeerCrafters adună o selecție de berari care nu doar că își cunosc meseria, dar sunt și curajoși. Ei sunt gata să ofere publicului lor o experiență autentică, variind de la beri tradiționale la cele mai îndrăznețe și avangardiste sortimente. Și ca să întregim tabloul, toate acestea vor fi acompaniate de preparate culinare potrivite pentru o varietate de gusturi.

DJ renumiți vor oferi un adevărat spectacol auditiv, completând astfel experiența sensorială oferită de berile artizanale și deliciile culinare. Nu este de mirare că Festivalul BeerCrafters din Cluj-Napoca a devenit un simbol al libertății de exprimare a artizanilor berii și al comunității care îi susține.

Dacă vreți să vă bucurați de ultimele zile călduroase de vară nu ratați Festivalul BeerCrafters, ediția a 6-a, în inima Transilvaniei. Cu o gamă largă de beri artizanale, muzică de calitate și mâncăruri delicioase, acesta promite să fie evenimentul toamnei în domeniul berii artizanale.

Doriți să aflați mai multe? Urmăriți pagina de Facebook a evenimentului pentru informații detaliate și actualizări: https://www.facebook.com/BeerCrafters

Ultimele articole

Alte articole