fbpx
luni, iulie 15, 2024

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy revine în forță

Share

În perioada 6-12 Noiembrie, Festivalul Internațional de Stand-up Comedy revine în forță cu a V-a ediție, unde pe scena Casei de Cultură a Studenților vor urca 28 dintre cei mai cunoscuți stand-up.eri pregătiți să încânte și să ofere publicului clujean momente pline de umor. În premieră, Clujul se va bucura de o ediție specială și plină de magie, fiind dedicată și celor mici care sunt invitați la un spectacol live de magie, susținut de Vlad Grigorescu și Paul Lungu, dar și la un show incredibil de ventrilogie, moderat de Crina Zvobotă, prima femeie ventrilog din România recunoscută la nivel mondial.   

Programul festivalului show-urilor de stand-up comedy:

Show de stand-up comdy cu Teo, Vio și Costel, trei monștri sacrii care urcă din nou pe scena din Cluj-Naposa în 6 Noiembrie, ora 18:00 pentru a împărtăși într-o manieră hazlie, diverse momente din viața lor.    

Show de stand-up comdy cu Sorin Pârcălab, Bucalae și Micutzu, un show desfășurat în 7 Noiembrie, ora 20:00, unde pentru prima dată Radu Bucalae pășește pragul Fisc-ului.  

Maratonul tinerei generații: Ana Maria Calița, Ivanov, Mane Voicu, Ionuț Rusu, Adi    Bobo și Victor Drăgan, un show care are ca principali actori tânără generație a stand-up-ului românesc. În 8 Noiembrie, timp de trei ore, cei șase talentați se vor afla în fața publicului iubitor de umor.

Show de stand-up comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici, trei comedianți pentru care stand-up-ul a devenit un stil de viață și care în 9 Noiembrie, ora 20:00 oferă șansa clujenilor de a se delecta doar cu poante bune.

Show de Stand-up Comedy cu Toma, Sergiu și Andrei, desfășurat în 10 Noiembrie, începând cu ora 20:00, atunci când pe scena vor urca trei tineri energici care vor insufla buna dispoziție celor prezenți prin poante și momente comice.

Show de stand-up comedy cu Unguru’ Bulan, Natanticu și Nicu Bendea, artiști consacrați cu o carieră îndelungată în stand-up care urmăresc același scop: să distreze publicul la maxim prin umor calitativ. În data de 11 Noiembrie, ora 18:00 se va da startul unui spectacol în care râsul atinge cote maxime.  

Seară de magie cu Vlad Grigorescu, Paul Lungu și Crina Zvobotă care vor transmite în 11 Noiembrie, ora 20:00 celor prezenți: emoție, suspans și o doză însemnată de umor și îi va fermeca prin momente comice.

Stand-up Comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru, spectacol desfășurat în data de 12 Noiembrie, ora 18:00, realizat în parteneriat cu We Love Retro în care pe aceeași scena sunt aduși doi dintre cei mai mari umoriști ai anilor ’90.  

Show de stand-up comedy cu Dan Badea și Cătălin Bordea care vin în fața publicului clujean în 12 Noiembrie, ora 20:00 cu forțe noi pentru a rememora cele mai comice momente din viață zbuciumată a fiecăruia.  

 

Pentru informaţii și bilete accesaţi:

https://www.facebook.com/fiscul/

https://www.biletmaster.ro/ron/Festival/47004846/Fisc-2017

Ultimele articole

Alte articole