fbpx
duminică, mai 19, 2024

Foto cu distractia de iarna de la Feleacu Winter Games

Share

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017, a avut loc prima ediție Feleacu Winter Games, eveniment sportiv dedicat tuturor iubitorilor de iarnă, la doar 15 km de Cluj-Napoca, pe pârtia Feleacu. Curse de Sănii din Carton, Concurs de Freestyle Ski & Snowboard, petrecere pe pârtie cu djs și muzică, distracție, multă voie bună și premii în valoare de 10.000 lei.

 

Photo by Vizi | fb.com/vizi.photographer

La eveniment au fost prezente peste 1.500 de persoane de dimineața până seara. Pârtia de schi a fost deschisă publicului, iar pentru competiții au fost zone special delimitate. La concursul de Sănii din Carton s-au înscris 25 de echipe, iar la concursul de Freestyle s-au înscris 36 de participanți.

 

Photo by Vizi | fb.com/vizi.photographer

Participanții la concursul de Sănii din Carton au avut timp o lună de zile să își construiască acasă săniile și să se prezinte cu ele la linia de start unde au fost evaluate pentru premiul ”Cea mai creativă sanie” de către un juriu alcătuit din 5 arbitri. Pentru construirea săniilor s-a putut folosi carton, polistiren, folie, ață, culori, burete, pungi și bandă adezivă. S-au premiat cele mai rapide 3 sănii, într-o cursă hazlie și plină de râsete și cea mai creativă. Avioane, tractoare, tancuri, dragoni, mașini de curse, trenuri, rechini și vapoare au fost prezente la concurs, desigur, din carton. Înscrierea a fost gratuită și a putut participa oricine.

 

Concursul de Freestyle Ski & Snowboard s-a desfășurat pe un snowpark special amenajat ce va rămâne deschis publicului până la sfârșitul sezonului de ski. Best Trick, Best Chic, Freeski și Freestyle Snowboard au fost categoriile competiției.

”Evenimentul a fost un succes deplin. Vremea a ținut cu noi, iar condițiile au fost perfecte, atât pentru Concursul de Sănii din Carton cât și pentru Freestyle. Am avut câteva emoții vineri seara când am văzut câ în Cluj a început să plouă și ne era teamă că se va speria lumea, dar sus pe Feleacu era lapoviță și ninsoare. Oricum a trecut repede și ne-am liniștit.

Photo by Vizi | fb.com/vizi.photographer

Am fost impresionați de creativitatea participanților la concursul de sănii, a fost ceva extraordinar! Au venit costumați, cu trompete, artificii, mașini de fum pentru efecte speciale, luminițe, unelte din carton, echipe alcătuite din unu, doi, trei, cinci participanții, fie un grup de prieteni, fie părinți cu copii, ni s-a făcut pielea de găină când am văzut creațiile oamenilor. La ora 9 fix primul participant era deja prezent. Unii au venit cu săniile pe capota mașinii, alții pe platformă, oamenii s-au implicat, le-a plăcut ideia și s-au implicat. Iar cea mai frumoasă parte e că nici nu am anunțat premiile sau valoarea lor decât cu o zi înainte de eveniment, deci oamenii au venit pentru că au vrut să se distreze și s-au distrat. Munca lor a dat roade și s-a meritat. O zi perfectă, plină de oameni frumoși, de oameni fericiți și de energie pozitivă.” – Marius Bugeac (organizator)

 

Photo by Vizi | fb.com/vizi.photographer

Pentru ediția de anul viitor, organizatorii își propun să dezvolte compețiile și să facă mai multe probe, mai creative și mai spectaculoase. Feleacu Winter Games ediția a 2-a va avea loc fie în Decembrie 2017, fie în Ianuarie 2018. Până atunci aveți timp destul să gândiți și să concepeți cea mai creativă Sanie din Carton.

Ultimele articole

Alte articole