fbpx
miercuri, decembrie 6, 2023

Fundația LEADERS lansează în universități programul gratuit LEADERS Explore

Share

Știm că ai planuri mărețe, visuri care abia așteaptă să fie împlinite și vrei să faci lucruri care contează, în felul tău. Vino la LEADERS Explore pentru studenți și descoperă care-ți sunt atuurile și ce ți se potrivește. La vârsta marilor decizii, primești un upgrade de orientare vocațională și un screening al personalității cu instrumente științifice.

La sfârșitul programului, vei primi certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

Pe scurt: patru zile de training cu traineri experimentați, trei instrumente psihometrice – StrengthsFinder, DiSC și Belbin; un plan de carieră; întâlniri cu lideri și atestatul de explorator în leadership.

LEADERS Explore este un program gratuit al Fundației LEADERS, ce se desfășoară în principalele centre universitare din țară.

București: 25-26 martie și 1-2-3 aprilie

Cluj-Napoca: 18-19 martie și 8-9-10 aprilie.

Fii unul dintre cei 80 de exploratori din orașul tău și înscrie-te acum pe www.leaders.ro/student . Pregătește-te pentru nivelul următor!

Invitați speciali:

Mihai Constantinescu– directorul Festivalului internațional “George Enescu”, Iulian Stanciu – CEO eMAG, Florin Talpeș – fondator Bitdefender, dr. Ștefan Florian, director Clinica de Neurochirurgie Cluj.

*** Suntem un accelerator de experiențe și inspirație, declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri responsabili și vizionari, începând cu anul 2000. Fundația LEADERS este o organizație care susține oamenii cu valori și principii și ne dorim ca prin programele noastre, Explore, Experience și Challenge, să desăvârșim procesul de formare a liderilor.

spot_img
spot_img

Ultimele articole

Alte articole