fbpx
luni, iulie 15, 2024

GetSetClean introduce la Cluj un nou concept pe piata serviciilor de curatenie din Romania

Share

Un sistem de booking online pentru servicii de curatenie creat si intretinut de o firma de IT software, isi propune sa ofere romanilor o alternativa mult mai accesibila, atat financiar, cat si cu privire la contractarea si urmarirea activitatilor.

Echipa GetSeatClean

GetSetClean, infiintat de un cuplu de romani, in Marea Britanie, in 2012, a intrat pe piata din Romania la inceputul anului 2017. In colaborare cu alte doua firme de IT software din Cluj, sotii Elena si Cristi Stefan si-au propus sa mute piata serviciilor de curatenie in online. Clujenii au de acum posibilitatea de a-si contracta propriul agent de curatenie de pe site-ul GetSetClean sau direct de pe aplicatia pentru mobil dedicata. Serviciul a fost lansat in Cluj, unde familia Stefan colabora deja cu doua firme de IT, urmand sa se extinda si in alte mari orase, in curand in Bucuresti.

In prezent, business-ul este condus de Cristi Stefan in asociere cu Raul Rusu si Alexandru Chis, fondatorii celor doua firme de IT software implicate in proiect. Singurul de acest tip de pe piata din Romania, serviciul pune la dispozitia clientului, prin intermediul tehnologiei devenite deja parte din viata noastra, cea mai directa si simpla metoda de contact cu un agent de curatenie: acesta poate fi solicitat prin doar cateva click-uri, in cateva secunde.

Modelul acesta de business, ale carui principii sunt foarte asemanatoare Uber-ului, se bucura deja de popularitate in Cluj. Pe de o parte, preturile sunt competitive, iar serviciile oferite se ridica la standardele londoneze, pe care sotii Stefan le-au impus agentilor de curatenie cu care colaboreaza pe piata locala. Pe de alta parte, contributia celorlalti doi parteneri, pe partea de IT, a permis implementarea unui sistem de booking unic in Romania, in care rezervarile se pot face in mai putin de 60 de secunde.

 

 

Persoanele extrem de ocupate, care fie nu au timp pentru curatenie, fie prefera sa se dedice altor activitati, dar care sunt familiarizate cu tehnologia, aplicatiile pentru mobil si internetul, in general, gasesc aceasta oferta mai mult decat convenabila. Rezervarile se fac usor, iar platile se transmit printr-un sistem online securizat, fara stresul de a avea tot timpul cash in buzunar sau de a sta acasa pe durata curateniei. La fel ca in cazul serviciilor Uber, platforma permite urmarirea in timp real a statusului serviciului – prin intermediul aplicatiei pentru mobil, clientul monitorizand astfel unde se afla agentul, daca este in drum spre client, daca a inceput deja curatenia sau daca a terminat. Din dorinta de a avea clienti cat mai multumiti si un standard al serviciilor cat mai ridicat, aplicatia are integrat un modul de feedback, prin care cei de la GetSetClean sunt mereu la curent cu asteptarile utilizatorilor lor si cu parerile acestora cu privire la serviciul oferit!

GetSetClean transpune astazi cu succes standardele de curatenie londoneze pe piata din Romania unde beneficiaza, prin intermediul partenerilor fondatori, de tehnologie de ultima generatie, dezvoltata exclusiv pe plan local. Totul a pornit dupa ce, petrecand mai multe concedii in Romania, au remarcat ca firmele de curatenie de aici au preturi ridicate, oferind in schimb servicii in timp lipsite de flexibilitate.

Astfel a aparut si la noi modelul GetSetClean, sub motto-ul „Suntem aici ca sa ajutam”, din dorinta sincera a fondatorilor de a usura viata utilizatorilor. Procesul lor a angrenat insa o serie de alte modificari care par sa schimbe semnificativ oferta locala a serviciilor de curatenie prin solutii moderne si, foarte important, accesibile tuturor!

Ultimele articole

Alte articole